U9-es csapatunk ezüstérmes lett

Kedves Szurkolóink!

A hétvégén, Hernádon szerepelt U9-es csapatunk egy meghívásos terembajnokságon. A négy mérkőzésünkből kettő győzelem, egy döntetlen és egy vereséggel zártuk a tornát, így második helyezést értünk el. A remek eredmény mellett a mi játékosunk, Tóth Ádám szerezte meg a gólkirályi címet kilenc találattal. Köszönjük a meghívást a Hernád SE csapatának!

Ebben a korosztályban a szokásos Bozsik Fesztiválok mellett ez volt az első ilyen típusú megmérettetés, ahol nagy örömünkre kiválóan helytálltak a gyerekek. Amit még fontos kiemelni, az a létszámunk, hiszen tizenkét fővel tudtunk részt venni a tornán, úgy hogy volt még pár hiányzónk is. Ez kimagasló létszámnak tekinthető.

Természetesen továbbra is várjuk a táborfalvai gyerekeket, akik szeretnék kipróbálni magukat a focipályán, hiszen sosem késő elkezdeni.

Hernádi Terem Kupa 2020 eredmények:

Táborfalva- Dabas- Gyón 3-0

Táborfalva- Újhartyán I 4-4

Táborfalva- Újhartyán II 4-0

Táborfalva- Hernád 1-2

További fontos információ az egyesületünk életében, hogy új edzővel bővült az edzői csapatunk Hesz Márton személyében. Az U7 és az U9-es korosztálynál ő lesz az elsődleges edző, de mellette besegít az U11 és az U13-as korosztálynál is. Munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!

Hajrá Falva!

Szeibert Zoltán – edző

Share this