Véget ért az őszi szezon

Felnőtt csapat

Véget ért a 2019-2020-as őszi szezon, felnőtt csapatunk a harmadik helyen tölti a téli pihenőjét, egy pontra vagyunk a második-, kettőre az első helyezettől.

Nyáron voltak változások a keretünkben, Ócsára távozott Volentér Dávid, érkezett viszont Lakatos Erik és Lakatos Roland Örkényből, Raffael Roland Hernádról, Gáspár Zoltán és Szabó Bence Dabas-Gyónról. Velük megerősítve vágtunk neki az új idénynek.

Az edzőmeccsek felemásan sikerültek, az új játékosok beilleszkedésére mindenképpen jó volt, viszont arra nem volt elég az idő, hogy összecsiszolódjunk játékban. Ennek ellenére bizakodva vártuk a rajtot, de egy kis félsz volt bennem, mert rögtön egy rangadóval kezdtünk, amely nem túl szerencsés a mi helyzetünkben.

Sajnos a félelmem beigazolódott, kicsit kaotikusan indult a szezonunk, vereséget szenvedtünk idegenben a későbbi második helyezett Ceglédberceltől, majd hazai pályán nem sikerült legyőznünk Tóalmás csapatát. Ezután két kötelező győzelmet arattunk, majd újra döntetleneztünk, ezúttal Hernád és Csévharaszt ellen. A többi mérkőzésünkön győztünk, viszont a végelszámolásnál a sok döntetlen nem kedvezett nekünk.

Ettől függetlenül jó pozícióban várjuk a tavaszi rajtot és reménykedünk, hogy sikerül még előrébb végeznünk a bajnokságban. Elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy tovább erősödhet a keretünk, több helyi játékosunk visszatérne hozzánk, velük nagyobb esélyünk lehet merészet álmodni.

 

Utánpótlás (U-16)

Utánpótlás csapatunk (U-16) őszi idénye kimagaslóan jól sikerült, tíz győzelem mellett csak egy vereség csúszott be az első helyezettől. Látványos játékkal és sokszor hatalmas fölénnyel nyerték meg a meccseiket Marton Tamás tanítványai. Városok, nagyobb községek csapatai nézik a mi gyerkőceink hátát, kis falunk nagy büszkeségére. Jó lenne, ha még több szülő kilátogatna fia, unokája mérkőzésére, legyenek ők is részesei a sikerüknek!

 

Utánpótlás (U-7, U-9, U-11, U-13)

A legkisebb korosztályaink fejlődése is nagyon szépen alakul, szemmel látható, ahogy gyarapszik a tudásuk Szeibert Zoltán gyerkőceinek. Ugyan az eredményesség itt még másodlagos, de már rendre sikerekkel térnek haza a gyerekek, megérinti őket a versenyszellem, megtanulnak nyerni és veszíteni is. Szerencsére egyre több a gyerek, szeretnek és akarnak is focizni.

Kicsit visszakanyarodva az időben, külön öröm, hogy a Szeibert Zoli szervezte nyári focitábor nagy sikert aratott, minden szülő kivette részét a programokból, főztek, játszottak, strandoltak, fociztak, szórakoztak, köszönet érte nekik, remélem lesz folytatása jövőre.

Látva ezeket a sikereket, nagyon elszomorít, hogy sokak szemében szálka a sportegyesület, sajnos ők nem tudják, hogy mennyi munka van e mögött, mind a játékosok, mind a vezetőség, edzők, szertáros, pályagondnok részéről, mert hát ítélkezni a legkönnyebb, de…

Zárásként valamennyi értünk dolgozónak, játékosnak, szüleiknek, szurkolóinknak és családjaiknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres, Boldog Új Évet Kívánunk, találkozunk tavasszal!

Hajrá Falva!

Share this