18. forduló Táborfalva - Inárcs 3-2

Tisztelt Szurkolók!

Újabb hazai mérkőzésre került sor, ezúttal Inárcs csapata látogatott 'falvára, ősszel egy érdekes mérkőzésen maradtunk alul, most szerettünk volna visszavágni.

Rosszul indult a mérkőzés számunkra, mert már az ötödik percben hátrányba kerültünk egy szerencsétlen góllal. Ez nem szegte kedvünket, igyekeztünk mihamarabb túltenni magunkat. Szeibert Zoli felépülésével hátul összeállt a védelem, ismét hatékony volt a hátsó alakzat. Több tetszetős támadásunk is volt, kétszer hatalmas helyzetbe is kerültünk, de sajnos nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel, de végre csapatként funkcionáltunk.

A második játékrészben is kiegyenlített küzdelem volt, tovább dolgoztunk az egyenlítésért, amely szűk negyedóra elteltével egy büntetővel megérkezett. Ezt Volentér Dávid gólra váltotta, majd pár perc múlva ismét a tizenegyes pontra mutatott a játékvezető az újfent ellenem elkövetett szabálytalanság után, amelyet újfent gólra váltott Dávid, ezzel már vezettünk. Itt még nem ért véget a roham, pár perccel ezután Terebes Attila passzából már kettővel növeltem az előnyünket. A vége előtt ugyan szépített az Inárcs, de a lefújásig megtartottuk az előnyünket, győztünk. Sajnos beárnyékolja a sikert, hogy Fábián Flórián és Deák Ferenc sérülést szenvedett, még nem tudjuk pontosan mikor térhetnek vissza.

Igaz, hogy még nem teljes a csapatunk létszáma, még vannak sérültek, de ezen a mérkőzésen már voltak hosszabb-rövidebb periódusok, amikor tetszetősen és hasznosan játszottunk. Ezt a formát kellene a közeljövőben rendszeresíteni, akkor lényegesen több sikerélményünk lehet.

Táborfalva: Keserű - Szabó, Szeibert, Deák - Mitág, Fábián (Sáfán), Terebes, Revák (Gombár), Volentér - Polyák, Gazsó

gólok: Volentér (2), Polyák

Share this