17. forduló Dömsöd - Táborfalva 8-0

Tisztelt Szurkolók!

A tavaszi második mérkőzésünkön a listavezető Dömsöd gárdájához látogattunk, a sok sérült és hiányzó miatt sok jóra nem számíthattunk.

Ennek ellenére álmosan indult a találkozó, a vendégek birtokolták a labdát, de komoly helyzetük nem igazán akadt. Negyedóra elteltével megszerezték az első góljukat, majd újabb negyedóráig hasonló forgatókönyv szerint alakultak az események. Ekkor pár perc alatt kettővel növelték az előnyüket, ami a szünetig nem is változott. Sajnos keveset volt nálunk a labda, sokat elszórtunk, nem tudtunk kibontakozni.

A második félidőben többet próbálkoztak a hazaiak, a védekezésünk gyenge volt, nagyon sebezhetővé váltunk, elöl továbbra is hiányzott a pontosság. Ekkor ugyan több levegőhöz jutottunk, próbáltunk támadásokat vezetni, de ezáltal megbomlott az egyébként sem túl acélos védelmünk, sorra kaptuk a gólökat. Nehéz ilyenkor okosnak lenni, őrizzük a többgólos hátrányunkat, úgy védekezzünk, vagy próbáljunk futballozni, mindegy-mindegy alapon. Mi az utóbbit erőltettük, bele is szaladtunk a késbe.

Táborfalva: Keserű - Szabó, Polyák, Dr. Béres - Mitág, Gombár, Fábián, Terebes, Veszelszki - Volentér, Gazsó

Share this