Nyári felkészülés

Tisztelt Szurkolók!

Nyáron történtek változások a keretben, Máté Róbert kapusunk és családja elköltözött, így ő az új lakhelye közelében talált magának csapatot, további sikereket kívánok neki egyesületünk nevében. Köszönjük az eddigi szép és sikeres együtt töltött éveket, reméljük, új állomáshelyén is hasonlóban lesz része. Ladánybenére igazolt Lambisi Cristian és Lambizi János, nekik is köszönünk mindent, egyszer talán még újra találkozunk. 

Leigazoltuk Örkényből Hrumó Bencét, illetve Sáfrán Dezsőt Hernádból, reméljük, hogy erősségei lesznek csapatunknak. Újrakezdte nálunk a futballt Németh Attila, bízunk benne, minél többször rendelkezésemre tud állni. A helyi feltörekvő fiatalok is készülnek a felnőtt csapatunkkal, Nagy István és Mauer Szebasztián hamarosan bevethető korba kerülnek a nagyok között. 

Felkészülésünk nem volt valami zökkenőmentes, sok volt a sérültünk, a nyaralások és a munkahelyi elfoglaltságok miatt sok játékos nem tudott elég edzésen részt venni. A Rózsavölgyi kupán Gyömrő és Örkény csapatától kikaptunk, majd a következő héten döntetleneztünk Örkénnyel, majd Ócsa csapata is győztesen hagyta el a pályát ellenünk. Valamennyi ellenfelünk az előző szezonban még magasabb osztályú volt, ősztől csak utóbbi lesz velünk egy csoportban.

Reméljük, a kezdeti nehézségek ellenére felvesszük a megerősödött másodosztályban a ritmust és lesznek sikereink az ősszel.

Share this