Sikeres volt a tavaszi hadjárat!

Tisztelt Szurkolók!

Hivatalossá vált, az ötödik hellyel megőriztük a megye hármas tagságunkat, a tavaszi feltámadásunknak meglett a gyümölcse.

Tavaly nyáron, a megyei II. osztályból való kiesés nyomott hagyott mindenkiben. A nyári pihenő alatt nem sikerült kellően felejtenünk, ez rányomta bélyegét az ősz elejére. Nyáron eligazolt Örkénybe a csapatkapitányunk Bán Norbert, elvesztettük az egyik kulcsjátékosunkat, a pótlása nem sikerült. Több vereségbe is beleszaladtunk, nagyon döcögött a játékunk, érződött sok játékoson a hitehagyottság. Az ősz második felétől éledeztünk, jött egy-két győzelem, idegenbeli siker, majd a hetedik helyen fordultunk a télen.

Tavasszal igyekeztünk igazolni, Jaksi Gergely és Béres Norbert személyében agilis, jó képességű játékosokkal bővült a keretünk. Tizenegy forduló alatt kellett ledolgoznunk kilenc pont hátrányt, ami szinte lehetetlen küldetésnek bizonyult. Az első fordulóban ugyan kikaptunk a tabellát vezető (és a végén bajnok) Dabas III. csapatától, de innen sorra arattuk a győzelmeket, amelyet csak két döntetlen és egy vereség szakított meg közben. Nagy volt a tartásunk egész tavasszal, kiegyensúlyozott csapattá váltunk, amelyet többször is jó játék és magabiztos győzelmek színesítettek. A végére sikerült ledolgoznunk a kilenc pont hátrányt, nagy tettet hajtottak végre a fiúk, így az átszervezések ellenére az ötödik hellyel maradtunk ebben az osztályban.

Évzáró

Nyár elején megtartottuk az évzáró ünnepségünket, köszönjük Papp Lászlónak és Vajda Martinnak, akik támogatták a rendezvényünket hűsítővel. Szokásomhoz híven különdíjakkal jutalmaztam néhány játékost. A csapat házi gólkirálya Szénási Pál lett 22 góllal. Ezután megosztottam az év játékosa díjat, ugyanis egész évben kimagasló teljesítményt nyújtott a kapuba Máté Róbert, ezért neki adtam az egyik trófeát. A másikat a télen érkezett Jaksi Gergely vehette át, aki fontos gólokkal és érett játékkal adott pluszt a Táborfalvának egész tavasszal. Összességében elmondható, hogy az ősszel egységesen tudása alatt játszott mindenki, viszont a tavaszi feltámadásunkhoz mindenki hozzátette a magáét, legtöbben önmagukhoz mérten vagy felette játszottak egy-két mérkőzést kivéve.

Köszönettel tartozunk a nézőknek, akik a tavalyi gyenge évet követően sem hagyták cserben a csapatot és kilátogattak a mérkőzéseinkre, sokszor még idegenben is. Ezek a győzelmek újra mosolyt csaltak az arcokra.

 

Share this