26. forduló Táborfalva - Nagykőrös II. 1-1

Tisztelt Szurkolók!

Lejátszottuk utolsó bajnoki mérkőzésünket, Nagykőrös II. csapatát fogadtuk, a biztos ötödik hely megszerzéséhez legalább egy pontra szükségünk volt, de nyerni szerettünk volna.

Régi szokásunktól eltérően jól kezdtük a mérkőzést, mert már a nyolcadik percben Jaksi Gergely révén megszereztük a vezetést. Aktívabbak voltunk, mint egy hete, több támadást vezettünk, voltak lehetőségeink, de vagy az utolsó passz, vagy a befejezés nem sikerült tökéletesre. Jó iramú mérkőzés volt a nagy meleg ellenére, a félidőig már nem változott az eredmény.

Újabb szokásunkhoz híven rögtön a második játékrész kezdetén gólt kaptunk, nyílttá vált a mérkőzés. Mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, mi több támadást is gólra válthattunk volna, de sajnos a befejezéseknél elbizonytalanodtunk. Időnként kicsit önzőbbé kell válni a kapu előtt, nem mindig a másiktól kell várni a befejezést. Mivel több gól már nem esett, így döntetlennel zárult ez a szezon, ezzel megszereztük az ötödik helyet, gratulálunk Dabas III. csapatának a bajnoki címhez, az Inárcsnak az ezüsthöz, a Nagykőrös II. csapatának a bronzéremhez.

Most még nem tudjuk, hogy az ötödik helyünk elég lesz-e a bentmaradáshoz, várjuk a következő hetek történéseit. Bővebb értékeléssel hamarosan jelentkezem.

Táborfalva - Nagykőrös II. 1-1

Táborfalva: Máté – Keserű, Deák, Szabó (Dr. Béres) – Lambisi, Jaksi, Terebes, Revák (Polyák), Halupka - Szénási, Volentér

gól: Jaksi

 

 

Share this