• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 24. forduló Dánszentmiklós - Táborfalva 2-4

  Tisztelt Szurkolók!

  Múlt vasárnap "Dánoson" vendégszerepeltünk, jó szériában vagyunk, ezért bíztam a sikerünkben.

  Sajnos több hiányzónk is volt, ezért szűkös kerettel utaztunk el. Ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, mert már a hetedik minutumban a kapuba bólintott egy szögletet Deák Fecó (már ideje volt!). Igyekeztünk újabb gólokat szerezni, de a kapu előterében többször elbizonytalanodtunk, a pontosság hiányzott a befejezéseknél. A vége előtt azért csak sikerült betalálni, Jaksi Gergő egy egyéni cselsorozat végén lőtt a kapuba, ezzel vonultunk a szünetre.

  A második félidőben a győzelem bebiztosítása volt a célunk, amit Szénási Pali gólja meghozta számunkra. Ezt a félidőt jól kontrolláltuk, kezünkben volt az irányítás, de "sajnos" kaptunk egy érdekes büntetőt, ami után elszabadultak az indulatok. A büntetőt Szénási Pali értékesítette, de sajnos a hátralévő bő húsz percben már nem a játékról szólt. Az ellenfél képtelen volt emelt fővel veszíteni, sajnos mi ajándékoztunk nekik egy gólt, ellenünk is be lett fújva egy érdekes büntető, igen parázs hangulatú lett a vége. A játékvezető még kiosztott  a végén két piros lapot, azt mondjuk nem értem, a mi játékosunk miért kapott, hiszen a kapusuk őt ütötte a földön. Megint rosszul jöttünk ki egy ilyen elkerülhető balhéból, jó lenne már tanulni ezekből.

  Gratulálok a srácoknak, hatodik győzelmünket szereztük meg zsinórban és az étvágyunk nem csillapodik.

  Tavasszal már nem számíthatunk Szeibert Zoli játékára, ő egy műtéten van túl, innen is mielőbbi gyógyulást kívánok neki a csapat nevében, visszavárjuk.

  Dánszentmiklós - Táborfalva 2-4

  Táborfalva: Máté – Keserű, Deák, Szeibert – Szabó, Jaksi, Terebes, Revák (Polyák), Halupka - Dr. Béres, Szénási

  gólok: Deák, Jaksi, Szénási (2)

  Share this