• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 23. forduló Táborfalva - Ceglédbercel 1-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Újabb rangadót játszottunk, ezúttal a velünk azonos pontszámmal álló Ceglédbercel csapatát láttuk vendégül, ősszel vereséget szenvedtünk náluk, most győznünk kellett!

  Jól indult a mérkőzés, a kezdeti ismerkedés után igyekeztünk minél hamarabb a kapujuk elé kerülni, ami többször sikerült is, de kétszer a kapufa, néhányszor a pontatlanságunk miatt nem lett gól. Az ellenfél is próbált támadni, volt néhány veszélyes szöglet, beadás, de az ezúttal is jól záró védelmen nem igazán találták a rést. Egyre-másra vezettük a támadásainkat, de mindig becsúszott egy végzetes hiba, ami miatt gólnélküli első félidőt láthattak a kilátogató szurkolók.

  A második játékrészben kevesebb lehetőségek adódtak a kapuk előtt, többet kellett a mezőnyben dolgozni a fiúknak. Újfent igazi csapatként működtünk, igyekeztünk segíteni egymást, de a gól nem akart összejönni. Negyedórával a vége előtt a csereként pályára lépő Zvat Zoltán beadását az ellenfél kézzel megállította, a büntetőt maga értékesítette higgadtan, ezzel vezettünk. A hátralévő időben jól kontrolláltuk a mérkőzést, magabiztosan őriztük a vezetést, ami kitartott a lefújásig. Gratulálok a fiúknak, egy nagyon fontos győzelmet arattunk a riválisunk felett, újabb lépést tettünk a céljaink elérése felé.

  Táborfalva - Ceglédbercel 1-0

  Táborfalva: Máté – Keserű, Deák, Szeibert – Mitág, Jaksi (Polyák), Veszelszki, Terebes (Revák), Dr. Béres – Szénási (Zvat), Volentér

  gól: Zvat

  Share this