• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 22. forduló Hernád - Táborfalva 1-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Szombaton Hernádon vendégszerepeltünk, ősszel szoros mérkőzésen győztünk, most is kiélezett csatára volt kilátás.

  Jól indult számunkra a találkozó, pár perc leforgása alatt kétszer is a kapufán csattant Volentér Dávid lövései. Negyedóra elteltével sajnos a játékvezetői hármas a középpontba akart kerülni, ugyanis kiállította az egyik védőnket egy olyan szituációban, ahol egyértelműen csak sárga lap volt indokolt, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozott minket. Ezután keveset volt nálunk a labda, jobbára mezőnyben folyt a játék, egészen a félidő hajrájáig, amikor a sporik újfent ámokfutást rendeztek. Egy vonal melletti szabálytalanság után egy kis kakaskodás alakult ki, már lecsengett a dolog, erre a játékvezető mindkét felet kiállította. Nem tudom, miért kell egy ilyen mérkőzésen főszereplővé válni, küzdelmes, de egyáltalán nem durva mérkőzés volt addig. A félidőt már kihúztuk gól nélkül.

  Sajnos alig kezdődött el a második játékrész, egy eladott labda után a hazai csapat megszerezte a vezetést. Létszámhátrányban sem adtuk fel a támadásokat, hat perc múlva Jaksi Gergely kiegyenlítette a mérkőzést, örülünk, hogy ő a mi csapatunkban van. Érezhető volt, hogy lesz még fordulat, bennünk volt a potenciál még így is. Hátul jól zártunk, kevés lehetőséget engedtünk a Hernádnak. Bő negyedórával a vége előtt beküldtem Revák "Sziszi" Sanyit, tegyen valamit hozzá a rutinjával. Jó az "öreg" a háznál, mert egy percre rá egy szabadrúgás után elé pattant a labda a tizenhatos előtt, igazított egyet, majd egy lövő csellel elfektette a védőjét, majd a következőt is elfektette a második lövő csellel, tovább tolta, majd ballal becenterezte, ahol Deák Feca érkezett és már vezettünk is. Óriási öröm volt a lelátón, a játékosok meg nagy kupacban ünnepelték a gólt, jó érzés volt látni. A maradék időt már kibekkeltük, így begyűjtöttük a három pontot. 

  Gratulálok a fiúknak, hetvenöt percet emberhátrányban játszottunk a nagy melegben, mindenki kitette szívét-lelkét a sikerért, igazi csapatmunka volt. Köszönjük a lelkes szurkolóinknak, hogy elkísértek minket, ismét örömet tudtunk nekik szerezni. 

  Hernád - Táborfalva 1-2

  Táborfalva: Máté – Keserű, Deák, Szeibert – Lambisi, Jaksi (Polyák), Veszelszki, Terebes (Revák), Szabó – Szénási (Dr. Béres), Volentér

  gólok: Jaksi, Deák

  Hajrá Falva!

  Share this