• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 19. forduló Táborfalva - Nyáregyháza 3-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Újabb hazai mérkőzésen vagyunk túl, ősszel megszenvedtünk Nyáregyházán a győzelemért, most reménykedtem benne, hogy könnyebb dolgunk lesz, nem lett...

  Az első percekben nehezen találtuk a ritmust, kicsit csapkodó volt a játék, de bő negyedóra elteltével Lambisi Cristian átemelős góljával megszereztük a vezetést. Ennek tudatában újabb támadásokat próbáltunk kialakítani, de ezek a pontatlanság miatt rendre elhaltak. A játékrész második felében túlzottan beszorultunk, átadtuk a területet az ellenfélnek, emiatt többször veszélyeztették a kapunkat és csak a védelem és Máté Robi bravúrjain múlott, hogy kihúztuk kapott gól nélkül ezt a félidőt.

  A szünet után már feljavultunk, de a sovány vezetés nem volt garancia a győzelemre. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de végül csak sikerült újabb gólokat szereznünk. Előbb egy lecsorgó labdára csapott le Jaksi Gergő, aki a kapust is kicselezve lőtt a kapuba, majd egy Polyák-Jaksi-Zvat összjáték után utóbbi lőtt higgadtan a hálóba, ezzel megszereztük mindhárom pontot. A végeredmény nem tükrözi, mennyire szoros volt ez a találkozó, bőven láthattak izgalmakat a kilátogató nézők.

  Táborfalva - Nyáregyháza 3-0

  Táborfalva: Máté – Szabó, Deák, Szeibert – Lambisi (Zvat), Terebes, Revák (Keserű), Jaksi, Mitág (Halupka) – Szénási, Volentér (Polyák)

  gólok: Lambisi, Jaksi, Zvat

  Hajrá Falva!

  Share this