• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 18. forduló Táborfalva - Albertirsa 1-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Az előző (17.) fordulóban szabadnaposak voltunk, ezen a hétvégén azonban újabb rangadót játszottunk az 'Irsával.

  A mérkőzés első félideje küzdelmes játékot hozott, sok volt a párharc, ütközés, apró szabálytalanság, igazi rangadó hangulata volt. Sajnos a játék minősége ennek fényében kevésbé volt szórakoztató, de így is többször helyzetbe tudtunk kerülni, de ezek kimaradtak. A védelem ismét jól állta a sarat, gyakorlatilag akcióból nem tudott igazi veszélyt teremteni a vendégcsapat, inkább a rögzített szituációk okoztak időnként gondot, gól nem esett az első félidőben.

  A második játékrészben tovább folytatódott a küzdelem, talán egy fokkal a játék minősége is javult. Bő tíz perc elteltével szabadot rúghatott az ellenfelünk, amelyet gólra is váltott, kár érte, mert talán ez a szituáció nem indokolta, hogy szabálytalankodjunk. Ezután igyekeztünk egyenlíteni, ami húsz perccel a vége előtt sikerült is Szénási Pali révén, most már a győzelem is látótávolságon belül volt. Néhány perc múlva kisebb pánik tört ki, ugyanis Szénási Pali egy ütközés után rosszul fogott talajt, majd elájult és lenyelte a nyelvét. Szerencsére játékostársa, Lambisi Cristian segítségével Kiss Tibor Zoltán játékvezető szakszerűen kihúzta a nyelvét, így nem történt tragédia, köszönet ezért az egész csapat nevében mindkettőjüknek. Ezután még adódott néhány veszélyes szituáció, de a győztes találatot már nem tudtuk megszerezni, így maradt a pontosztozkodás. 

  Táborfalva - Vasad 4-1

  Táborfalva: Máté – Szabó (Keserű), Deák, Szeibert – Lambisi, Terebes (Revák), Veszelszki, Jaksi, Mitág (Halupka) – Szénási (Polyák), Dr. Béres (Volentér)

  gól: Szénási

  Hajrá Falva!

  Share this