• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 16. forduló Táborfalva - Vasad 4-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Lejátszottuk tavasszal első hazai mérkőzésünket Vasad csapata ellen, ősszel vereséggel távoztunk tőlük, most revansra készültünk.

  Sajnos sok volt a hiányzónk, ennek ellenére csak a győzelemben gondolkodtunk. Jól indult a mérkőzés, bő tíz perccel a kezdő sípszó után Mitág Zsolt révén megszereztük a vezetést. Ezután még több veszélyes kísérletünk, támadásunk volt, de azok kimaradtak, majd visszaesett a játékunk, a félidő derekán egy büntetőből kiegyenlített a Vasad. A hátralévő percekben jobbára a védekezéssel voltunk elfoglalva, ritkán jöttünk ki a szorításból.

  A második játékrészben kezdtünk magunkra találni és szűk tíz perc elteltével egy Dr. Béres - Mitág összjáték után utóbbi megszerezte a csapat és önmaga második gólját. Apró adalék, hogy Zsolt az utolsó pillanatban lett a kezdőcsapat tagja, mivel egész héten betegséggel küzdött. Nyílt lett a találkozó, mindkét csapat igyekezett veszélyeztetni, voltak izgalmas jelenetek mindkét kapu előtt, de gól csak a mérkőzés hajrájában esett, akkor ráadásul kettő is. Előbb Lambisi Cristian tekert okosan szabadrúgásból a sorfal mellett a kapuba, majd egy kontra után jómagam kiugrattam Szénási Pált, aki higgadtan kilőtte az alsó sarkot, ezzel beállítva a végeredményt. 

  Ezen a mérkőzésen kimondottan jól teljesített mindenki, külön kiemelném a védelmet, akik kevés levegőt hagytak az ellenfélnek, a rúgott négy gólunk pedig a középpályások és a csatársor érdemei, hiszen ebből hármat akcióból szereztünk. Köszönöm a fiúknak a remek hozzáállást, hiszen ebben a létszámhiányos helyzetből is kihozták a maximumot. Remélem lesz, aki okul ebből a helyzetből...

   

  Táborfalva - Vasad 4-1

  Táborfalva: Máté – Keserű, Deák, Szeibert – Lambisi, Terebes, Veszelszki (Polyák), Jaksi, Mitág – Szénási, Dr. Béres

  gól: Mitág (2), Lambisi, Szénási

  Hajrá Falva!

  Share this