• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 15. forduló Dabas III. - Táborfalva 4-1

  Tisztelt Szurkolók!

  A szeszélyes időjárás miatt a tavaszi első forduló elmaradt, így a másodikban a listavezető Dabas csapatához látogattunk. Nagy hideg, eső és egy nehéz mérkőzés várt ránk.

  Voltak hiányzóink, de bizakodva vártuk a találkozót, hiszen az elején mindig szokott meglepetés eredmény születni, nekünk itt nem volt veszteni valónk.

  Jól indult a meccs, hiszen Lambisi Cristian góljával korán megszereztük a vezetést. Jobbára védekezésre rendeztkedtünk be, a gól miatt nekünk nem volt semmi sürgős, igyekeztünk megtörni a lendületüket. Zömmel a Dabas kezdeményezett, kevés energiánk maradt a támadásra, sok akciónk pontatlan átadás miatt halt el. Nem sikerült kapott gól nélkül kihúzni az első félidőt, így döntetlennel vonultunk a szünetre.

  A második félidőben sem sokat változott a játék képe, mi védekeztünk, de kontrákkal próbáltunk eljutni a kapuig, esetleg gólt szerezni. Ez nem járt sikerrel, viszont a félidő derekára elfáradtunk, szűk húsz perc alatt kaptunk három gólt, ezzel eldőlt a mérkőzés.

  Ilyenkor sajnálom kicsit, hogy a magasabb osztályú Dabasból többen visszajátszottak, gólokat lőttek, jó lett volna megmérkőzni azokkal, akik hasonló szintet képviselnek velünk.

   

  Dabas III. - Táborfalva 4-1

  Táborfalva: Máté – Szabó (Keserű), Deák, Szeibert – Lambisi (Dr. Béres), Terebes (Lambizi), Revák, (Polyák), Jaksi, Mitág – Szénási, Volentér

  gól: Lambisi

  Hajrá Falva!

  Share this