• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Az őszi szezon összegzése

  Véget ért az őszi szezon, lejátszottunk tizenhárom mérkőzést, ezt szeretném most röviden összegezni az olvasóknak.

  A tavalyi keret alaposan megváltozott, több játékosunk is elment, jöttek helyettük újak, akiket be kellett építeni a csapatunkba. A kezdeti lelkesedésük korán alábbhagyott, a szezon vége felé már eltűntek, bebizonyosodott, hogy nem lehet rájuk tartósan számítani.

  A bajnokság első negyede gyenge volt számunkra, nem találtuk a ritmust, mindig futottunk az eredmény után, a koncentráció akadozott, ami vereségeket hozott magával. Ezután már kezdtünk kijönni a gödörből, gólokat rúgtunk, fontos győzelmeket arattunk, illetve bravúrpontokat is szereztünk idegenben. Az ősz második felében már magabiztosabbak lettünk, több kötelező győzelem mellett értékes három pontokat is bezsebeltünk, idegenben is meg volt az esélyünk a jó eredményre, bár ezek nem mindig sikerültek. Az látszott, hogy a jobb csapatoknak ebben az időszakban már egyenrangú ellenfelei voltunk, nem játszottunk alárendelt szerepet, kiegyensúlyozott lett a teljesítményünk. Az őszt a hetedik helyen zártuk, reméljük, tavasszal sikerül az első ötben végeznünk.

  Ami biztos, télen igazolnunk kell két-három játékost, mert csak olyanokkal lehet hosszú távra tervezni, akik megbízhatóak, kellő alázattal igyekeznek hétről-hétre teljesíteni. Most minden játékosnak jó pihenést kívánok az elkövetkező hetekre, töltődjenek fel, mert tavasszal a céljaink elérése érdekében magasabb fokozatba kell kapcsolnunk.

  A lelkes szurkolóinknak köszönjük az őszi támogatásukat, nekik és valamennyi csapatunk játékosainak, edzőinek és családjuknak kellemes Karácsonyt és boldog Új esztendőt kívánok a Táborfalva KSE vezetősége nevében, találkozunk tavasszal!

   

   

   

  Share this