• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 13. forduló Táborfalva - Nyáregyháza II. 3-2

  Tisztelt Szurkoló!

  Ezen a vasárnapon Nyáregyháza II. csapatát fogadtuk, csak a győzelem volt az elfogadható eredmény, ha nem akarunk leszakadni az élmezőnytől.

  Kicsit álmosan kezdtünk, ez gyorsan góllá is érett, megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A felocsúdás után magasabb fokozatba kapcsoltunk, igyekeztünk mihamarabb egalizálni az eredményt. Ez szűk húsz perc után a gólommal sikerült is. Valamelyest megnyugodtunk, ami újabb helyzeteket eredményezett, majd Zvat Zoli harcolt ki egy büntetőt, de sajnos kimaradt. Tovább támadtunk és újabb büntetőt kaptunk, ezúttal Lambisi Christiant szerelték szabálytalanul, ezt már Zvat Zoli révén értékesítettük. Voltak még újabb helyzeteink, de ma a befejezéseknél nem voltunk elég hatékonyak.

  A második félidőben jó lett volna minél előbb eldönteni a mérkőzést, de a harmadik gól csak nem akart megszületni, a helyzetek jöttek, de ki is maradtak. Tíz perccel a vége előtt Szénási Pál kiharcolt egy újabb büntetőt, amit maga értékesített is. Pár perccel a vége előtt az ellenfél is kapott egy büntetőt (ezen a mérkőzésen ez már a negyedik volt), amit nem hibáztak el, így szűken, de megszereztük a három pontot. Aki látta a mérkőzést, az tudja, több góllal kellett volna nyernünk, a helyzetek alapján bőven benne volt a mérkőzésbe egy nagyobb arányú győzelem. Sajnos van ilyen, amikor semmi nem akar összejönni, sokan görcsösen futballoztak, sok hibával játszottunk, de szerencsére a győzelem így is meglett.

  Már csak egy mérkőzés van hátra, szombaton 13 órától a Rebelog csapatát fogadjuk hazai pályán.

  Táborfalva – Nyáregyháza II. 3-2

  Táborfalva: Máté – Szabó, Deák, Szeibert – Fábián (Polyák), Veszelszki, Terebes (Keserű), Revák, Lambisi (Mitág) – Zvat (Szénási), Volentér

  gólok: Polyák, Zvat, Szénási

  Hajrá Falva!

   

  Share this