• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 12. forduló Inárcs - Táborfalva 3-0

  Tisztelt Olvasó!

  Utolsó idegenbeli mérkőzésünket a második helyezett Inárcs ellen vívtuk. Az elmúlt hetek javuló játékot és szorgos pontgyűjtögetést hozott, meglepetésre készültünk.

  Jól kezdtük a mérkőzést, egyből felvettük a megfelelő ritmust. Kiegyenlített játék folyt a pályán, többször a kapujuk elé értünk. Az egyik ilyen támadás végén Szénási Pál nagy gólt rúgva betalált, a felső lécről a labdafogó vasra, onnan kifele pattant a labda. Sajnos Inárcson mindenki látta a gólt, egyedül a játékvezető nem. Mondjuk a félpályáról vezetni a mérkőzést úgy, hogy csak egy asszisztense volt, az is a másik térfélen több, mint bosszantó. Nem tudtunk mit tenni, a játék ment tovább, gól már nem esett ebben a félidőben.

  A második félidő nem kezdődött jól számunkra, szinte a semmiből megszerezte a hazai csapat a vezetést. Kicsit megfogott minket a gól, de rákapcsoltunk és több veszélyes támadást is vezettünk, amelynél az egyik védőjüket második sárgával kiállította a játékvezető. Az emberelőnyben többször veszélyeztettünk, de nem sikerült egyenlíteni, csak kapufáig jutottunk. Sajnos az utolsó bő tíz percben már fejben elfáradtunk, szerencsénk sem volt, így kaptunk még két gólt, ezzel eldőlt a mérkőzés.

  Sajnos egyre többször van, hogy csak két spori van kijelölve a mérkőzésekre – gondolom, létszámhiány van a játékvezetőknél-, de ez még nem mentség az ilyen kapitális tévedésekre. Azt már soha nem tudjuk meg, mi lett volna, de hogy szorosabb végeredmény születhetett volna, az biztos. Ezen a napon nem érdemeltünk vereséget, végig partiban voltunk az Inárccsal, kár az utolsó tíz percért.

  Még két hazai mérkőzésünk van, az egyik most vasárnap 13 órától Nyáregyháza II. ellen, a másik jövő hét szombaton 13 órától a Rebelog csapata ellen.

  Hét közben azért pozitív dolgok is történtek, megszületett kapusunk, Máté Róbert és Szabó Klaudia kisfia Nimród, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak.

  Inárcs - Táborfalva 3-0

  Táborfalva: Máté – Szabó (Keserű), Deák, Szeibert – Fábián (Mitág), Veszelszki, Terebes (Revák), Polyák, Lambisi – Szénási, Volentér

  Hajrá Falva!

  Share this