• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 11. forduló Táborfalva - Dánszentmiklós 3-1

  Tisztelt Szurkoló!

  Az elmúlt vasárnapon 'Dános' volt a vendégünk, ahhoz, hogy felzárkózzunk, győznünk kellett.

  Az első félidő jó iramú volt, igyekeztünk kezdeményezni, aminek bő húsz perc alatt meglett az eredménye Szénási Pál révén. Küzdelmesen folytatódott a félidő másik fele, de sok volt a pontatlanság a játékunkban. A lefújás előtt egy szép támadás végén Volentér Dávid talált a kapuba, így kétgólos előnnyel vonulhattunk a szünetre.

  A második félidőben többet birtokolta a vendégcsapat a labdát, de a kapura nem igazán voltak veszélyesek, jól zártuk a területeket. Voltak szép akcióink, szerettük volna végleg lezárni a találkozót, ami húsz perccel a vége előtt sikerült, Lambisi Cristian pörgetett egy beadást a kapuba. Ezzel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, apróbb szépséghiba, a vége előtt kaptunk egy gólt, de ez már nem befolyásolt semmit, megszereztük a három pontot. 

  Gratulálok a fiúknak, a döcögős szezonkezdet után sikerült ismét gyarapítanunk a pontjaink számát. Hétvégén Inárcson vendégszerepelünk, szeretnénk meglepetést okozni.

  Táborfalva - Dánszentmiklós 3-1

  Táborfalva: Máté – Lambisi, Deák, Szeibert (Csorba) – Fábián (Keserű), Veszelszki, Terebes, Revák, Szénási (Mitág) – Szénási, Zvat

  gólok: Szénási, Volentér, Lambisi

   

  Share this