• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 9. forduló Táborfalva - Hernád 3-2

  Tisztelt Szurkoló!

  Ezen a vasárnapon Hernád csapata volt a vendégünk, a nyári tornán elszenvedett vereségünk után volt miért törlesztenünk.

  Sajnos rögtön az elején sérülés miatt egy kényszerű cserét kellett végrehajtani a védelemben, de mint később kiderült, ez nem okozott gondot a hátsó alakzatban. A kezdeti tapogatózó percek után mindkét csapat próbálkozott, volt néhány les, lövés, szöglet, mígnem a félidő derekán a Hernád megszerezte a vezetést. Szerencsére pár perc múlva Szénási Pál egyéni akciója végén egalizált. A hátralévő percekben jobbára a mezőnyben folyt a játék, többet volt a vendégeknél a labda, de az eredmény a szünetig már nem változott.

  A második játékrészben hasonló játék alakult ki, volt pár veszélyes szituáció. Negyed óra sem telt el, mikor szabadrúgáshoz jutottunk tizenhét méterről. Volentér Dávid állt oda és a sorfal felett a kapufát is érintve a rövidbe csavart. Ezután nagyon kellett volna a mindent eldöntő második gól, de az ellenfelünknek sikerült az egyenlítés egy megpattanó lövéssel. Már döntetlen-szagú volt a mérkőzés, mikor Volentér Dávid centerezésére Lambisi Cristian érkezett, akit buktattak, így büntetőhöz jutottunk. Volentér Dávid higgadtan értékesítette azt, így megszereztük a három pontot. 

  Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, gratulálok a fiúknak, igazi férfimunka volt, utána jólesett a boldog-virsli... 

  Táborfalva - Hernád 3-2

  Táborfalva: Máté – Szabó, Deák, Szeibert (Keserű) – Lambisi, Revák, Terebes, Veszelszki, Fábián (Polyák) – Volentér, Szénási (Sánta)

  gólok: Volentér (2), Szénási

  Share this