• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 2. forduló Táborfalva - Dabas III. 1-4

  Tisztelt Szurkoló!

  A második fordulóban is nehéz ellenféllel jutott, de a szerdai bravúr a kupában reménykedésre adott okot. Sajnos még mindig sok a hiányzónk, de idővel ez is majd megoldódik.

  Az első félidő sajnos nem azt a színvonalat hozta, amit szerdán láttunk, rengeteg hibával, kevés futással és akarással próbáltunk játszani. Ennek meg is lett a böjtje, hiszen már az első félidőben háromgólos hátrányba kerültünk, nekünk csak elvétve akadt lehetőségünk. Egyértelműen fölénk nőtt a Dabas, csak Máté Robi bravúrjainak köszönhetjük, hogy ennyivel megúsztuk.

  A második félidőben valamelyest összeszedtünk magunkat, de csak a szépítésre futotta, bár ha berúgjuk a helyzeteinket, akkor szorosabb is lehetett volna a vége. Még kaptunk egy gólt a legvégén, aminek már nem volt jelentősége. Ezen a mérkőzésen ismét bebizonyosodott, hogy akarat és koncentráció nélkül nincs keresnivalónk jó csapatok ellen.

  Táborfalva – Dabas III. 1-4

  Táborfalva: Máté – Szabó, Csorba (Keserű), Szeibert (Horváth Pe.) – Lambisi, Fábián, Lambizi (Polyák), Terebes, Mitág – Volentér, Zvat (Sánta)

  gól: Volentér

   

  Share this