• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Pest Megyei Kupa 1. forduló Táborfalva - Bugyi 3-1

  Tisztelt Szurkoló!

  A Pest Megyei Kupa első fordulójában, a magasabb osztályban szereplő Bugyi csapatát fogadtuk, finoman szólva nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei.

  Az első félidő első felében a Bugyi dominált, többet birtokolták a labdát, de a védekezésünk rendben volt, bár azért időnként néhány játékos kereste a helyét. Ettől eltekintve sikerült hatástalanítani a vendégcsapat támadásait, majd szűk félóra elteltével Zvat-Volentér összjáték után utóbbi gurított a kapuba. Ezt sikerült a szünetig újabb Volentér góllal megtoldani, nyugodtan vonulhattunk a szünetre.

  A második játékrész sem hozott gyökeres változást, jól védekeztünk, a kontráink rendre veszélyt hordoztak. Negyedórával a vége előtt Volentér Dávid újabb góljával (klasszikus mesterhármassal) eldöntötte a találkozót, a vége előtt bekapott gól már csak szépségtapasz volt a Bugyinak. Végre olyan futballt láthattak a szurkolóink, amelyre nagyon rég vártak, jó futball, lelkesedés, gólok. Ezen a napon sokat futva, kevesebbet hibázva és fejet lehajtva, robotolva sikerült nyernünk, igazi csapatmunka volt.

  Ebből a mérkőzésből remélem, erőt merítünk a következő hetekre, bár még sok a sérült, a felépülésük után győzelmeknek szeretnénk örülni, lehetőleg minél többnek.  

  Táborfalva - Bugyi 3-1

  Táborfalva: Máté – Szabó, Deák, Szeibert (Keserű) – Fábián (Kovács), Lambizi (Polyák), Terebes, Veszelszki, Mitág – Volentér (Horváth Pé.), Zvat

  gólok: Volentér (3)

  Share this