• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 1. forduló Nagykőrös II. - Táborfalva 3-2

  Tisztelt Szurkoló!

  Elkezdődtek a harmadosztály küzdelmei, az első fordulóban a Nagykőrös II. csapata látott minket vendégül. Az elmúlt években kevés babér termett ott, jobb lett volna egy könnyebb ellenféllel kezdenünk.

  Még mindig sok a hiányzónk, lassan épülnek fel a sérültjeink, de valamivel jobb a helyzetünk, mint egy-két hete. Az első félidőben gyakorlatilag a mi térfelünkön pattogott a labda, sok hibával játszottunk, a nehezen megszerzett labdákat gyorsan elszórtuk. Közel tíz perc játék után gólt kaptunk, amelyet egy gyors támadás végén egalizálhattunk volna, de sajnos kimaradt a ziccer. Nagyon akadozott a játékunk, kevés energiánk maradt a támadásokra.

  A második félidő elején két egyéni hiba után már háromgólos hátrányban voltunk, ami nagyon nem hiányzott. Amikor kijöttünk a szorításból, hat perc alatt Volentér Dávid két góljával felzárkóztunk. Ettől kezdve folyamatosan javultunk fel, egyre veszélyesebben támadtunk, ellenfelünk mintha fáradt volna. Voltak is ígéretes helyzeteink, de azok kimaradtak. Bíztunk benne, hogy talán sikerül kiegyenlíteni, de a slusszpoén elmaradt. Szégyenkezni nincs okunk, bár az első félidőben csak kerestük önmagunkat, a másodikban összekaptuk magunkat és megmutattunk valamit a tudásunkból.

  Nagykőrös II. – Táborfalva 3-2

  Táborfalva: Máté – Szabó (Keserű), Deák, Szeibert (Csorba) – Homoki (Lambizi), Terebes, Revák, Polyák, Fábián, Mitág – Volentér

  gólok: Volentér (2)

  Share this