• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Változások a felnőtt csapat háza táján

  Már javában tartanak az edzések, készülünk az új idényre, az új kihívásra. Felnőtt csapatunk a megyei III. osztályban folytatja a küzdelmet, voltak változások a csapatunkban, ezeket írnám le röviden.

  Érkezett a csapathoz Horváth Péter Pusztavacsról, Csorba Mihály Tatárszentgyörgyről, Sánta Dániel Lajosmizséről és Horváth Patrik Örkényből. Remélhetőleg velük és az itt maradó játékosokkal sikerül jó eredményt elérnünk, szeretnénk feledtetni az elmúlt év sikertelen időszakát.

  Távozott Bán Norbert Örkénybe, neki sok sikert kívánunk az új csapatánál. Távozott még Petrik József, Karlik Martin és Ács Krisztián Ladánybenére, Kovács Roland, Kisjuhász Roland és Konyicsák János Hernádra.

  Az edzőmeccseken Hernádot megvertük, majd kikaptunk tőlük. Kerekegyházát megvertük, illetve Örkénytől vereséget szenvedtünk. Össze kell még csiszolódni az újonnan érkezőkkel, de azt gondolom, lesz keresnivalónk ebben az osztályban. El kell ismernünk, ez a mi szintünk, a képességeink alapján ebben az osztályban több lehet sikerélményünk.

  Share this