• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • U-14-es csapatunk bronzérmes lett a csoportjában

  Utánpótlás csapataink remekeltek ebben az évben, hiszen Marton Tamás és Szeibert Zoltán tanítványai szép eredményeket és most már kézzel fogható sikert is elértek.

  A Marton Tamás által trenírozott U-14-es csapat az első évében megszerezte a bronzérmet a csoportjában. Kicsit fájó, hogy ez akár lehetett volna fényesebb érem is, ha az ellenfelek sportszerűbbek, mert csak rosszabb gólkülönbséggel csúsztak le a fiúk a második helyről.

  Az évzáró kertén belül át lett adva az érem a játékosoknak, ahol különdíjak is gazdára találtak.

  Házi gólkirály: Nagy István

  Legjobb játékos: Mauer Szebasztián

  Leginteligensebb játékos: Vizer László

  Legtöbbet fejlődő játékos: Hamar Roland

  Különdíjat kapott a pálya gondozásáért: Dibák József

   

  A többi korosztályban is jut bőven a sikerélményből, látszódik a folyamatos fejlődés, hiszen egyre több győzelmet aratnak a srácok, egyre érettebb játékkal. A Tamás edzette gárda több éve együtt csiszolódik, ők a Bozsik programon már meghatározó tényezővé váltak, rendszeresen szállítják a jó eredményeket.

  A Zoli csapatai még csak most ismerkednek meg a foci szeretetével, alapjaival, de egy nagyon ügyes és lelkes kis társaság. A fejlődésük szintén a Bozsik programon mérhető igazán, ahol látszik a játék minőségének növekedése és az eredményesség is. Ez utóbbi ebben a korosztályokban még mellékes, de mércének megfelel.

  A legkisebbek közül is kapott különdíjat néhány játékos:

  Kimagasló teljesítmény U9: Molnár Gergő

  Kimagasló teljesítmény U7: Vizer Szabolcs

  Különdíjas: Selypes Zója

   

  A két edző is kapott különdíjat, egy-egy szurkolói pólóval lett jelképesen megköszönve az egész éves munkájuk. Ezután pizzáztak a fiúk üdítővel lekísérve, majd egy kis önfeledt játékkal, vetélkedővel búcsúztatták az évet. Most nyári szünet következik, de hamarosan újra kezdődnek az edzések, reméljük sikerre éhesen és a futball iránti töretlen szeretet jegyében újra találkozunk.

  Share this