• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 24. forduló Dömsöd - Táborfalva 2-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Dömsödi kiruccanásunk nem sikerült jól, pedig hasonló játékerőt képviselő csapattal találkozhattunk.

  Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt, az ellenfél próbált dominálni, de jól álltuk a sarat. Kontráink sajnos rendre elhaltak, vagy a leseknek vagy a pontatlan átadásoknak köszönhetően. Jó harminc méterig nem volt gond, onnantól viszont hiányzott az utolsó jó megoldás. Gyakorlatilag nem akadt igazi gólhelyzetünk, de a szünet előtt nekünk sikerült egyet kapnunk, ezt rutinból illett volna elkerülni.

  A másodikban sem tudtunk a kapura veszélyesek lenni, pedig ez nem lett volna lehetetlen feladat. A gólszegénységünk nagyon szembetűnő, márpedig gólok nélkül nehéz lesz jó eredményt elérni. A félidő közepén egy kis rövidzárlat után újfent kaptunk egy gólt, ami megint az elkerülhető kategóriába tartozott, de ezen már nem lepődök meg. Ezzel a végére minden reményünk elszállt, nem is tudtunk megújulni.

  Amíg a elkerülhető gólok tömkelegét kapjuk és helyzetet alig-alig, gólt meg ritkán érünk el, addig nem fog semmi változni. Remélem, a sérültekből a hétvégére már lesznek bevethető játékosok, mert frissítésre most nagy szükségünk lenne.

  24. forduló Dömsöd - Táborfalva 2-0

  Táborfalva: Máté - Szabó, Lambisi (Keserű), Kovács R. -  Halupka, Bán, Fábián (Belényi), Terebes, Szénási (Szénási), Volentér, Zvat

  Hajrá Falva!

   

  Share this