• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 18. forduló Táborfalva - Taksony II. 0-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Második hazai mérkőzésünkön Taksony II. csapatát láttuk vendégül, idegenben pontot szereztünk, most jó lett volna győzni.

  Sajnos nem indult túl jól számunkra a mérkőzés, mert szűk negyedóra után csatárunk, Ács Krisztián súlyosan megsérült, hetekre kidőlt a sorból. Eddig is sok sérültünk volt, ami nem könnyíti meg a helyzetünket. Nem sokra rá kaptunk egy gólt, ami nem tett jót a játékunknak, pontatlanok és kapkodóak voltunk, nem tudtunk felpörögni arra a tempóra, amellyel mérkőzést lehet nyerni. 

  A második félidőben tovább szenvedtünk, a kapura veszélytelenek voltunk, a támadásaink rendre elhaltak. Az ellenfél egy kontrából megszerezte a második találatát, amivel elúszott az utolsó reményünk is. 

  A múlt heti jó első félidőt most meg sem tudtuk közelíteni, pedig az lényegesen jobb erőkből álló csapat volt. Amíg nem tudunk stabilan jó teljesítményt nyújtani, addig nem várhatunk sikereket. Ilyenkor többet kell dolgozni, többet kell tenni érte, megfelelő akarat és alázat mellett. 

  18. forduló Táborfalva - Taksony II. 0-2

  Táborfalva: Máté - Kovács R., Szeibert, Szabó (Lambisi) - Mitág, Veszelszki, Terebes (Halupka), Bán, Kisjuhász (Molnár) - Ács (Volentér), Petrik (Zvat)

  Hajrá Falva!

   

  Share this