• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 17. forduló Törökbálint - Táborfalva 5-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Első tavaszi idegenbeli mérkőzésünket a második Törökbálint csapata ellen játszottuk, sok hiányzó nehezítette a dolgunkat, egy cserével vágtunk neki az útnak.

  A célunk a tisztes helytállás volt, nem rohanhattunk fejjel a falnak, türelmesen kellett játszanunk. Ennek meg is lett az eredménye, mert a védekezésünk kiválló volt, nem talált rajtunk fogást az ellenfelünk, igazán nagy helyzetük nem is akadt. Nekünk volt néhány ígéretes akciónk, egyszer komoly gólhelyzetünk is akadt, de sajnos célt tévesztettünk. Gólnélküli félidőt tudtunk le, jól játszott mindenki.

  Sajnos a második félidő kevesebb koncentrációt hozott, a szerencse is elpártolt tőlünk. Negyedóra alatt bekaptunk négy gólt, amivel elúszott minden reményünk. Ebben megint voltak elkerülhető gólok, kár, hogy ezeket még nem tudjuk megoldani. A végén még kaptunk egyet, így csúnya lett a vége. Több cserével talán szorosabb eredményt érhettünk volna el, a hiányzók visszatérésével talán több opciónk lesz az ilyen szituációkban. 

  Összességében jó első félidőt produkáltunk, ezt kell tovább építeni mind erőben, mind koncentrációban. Most a Taksony II. elleni mérkőzés következik, hazai pályán győznünk kell.

  17. forduló Törökbálint - Táborfalva 5-0

  Táborfalva: Máté - Lambisi, Szeibert, Szabó (Keserű) - Mitág, Veszelszki, Terebes, Bán, Fábián - Kisjuhász, Ács

   

  Share this