• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 15. forduló Táborfalva - Újlengyel 0-5

  Tisztelt Szurkolók!

  Az ősz utolsó fordulójában Újlengyel volt a vendégünk, az elmúlt hetek sikertelensége ellenére szerettünk volna szépen búcsúzni az évtől.

  Ennek fényében már az első percekben bátran támadtunk, egy nagy helyzetünk volt, de centikkel célt tévesztettünk. Tovább próbálkoztunk, aminek több ígéretes támadás volt az eredménye, de gólt nem sikerült ezekből sem elérni. Az ellenfél negyed óra után egy állított szituáció után a semmiből megszerezte a vezető góljukat. Ez nem szegte a kedvünket, mert lelkesen küzdöttünk az egyenlítésért, de a szünetig az eredmény nem változott.

  A második félidőben tovább próbálkoztunk, de a kapu előtt rendre pontatlanokká váltunk, mindig hiányzott pár centi a gólhoz. Ahogy lenni szokott,  félidő derekán egy szögletet követően újabb gólt szerzett az ellenfelünk. Még ezután is több lehetőségünk lett volna legalább szépíteni, de elátkozott nap volt, semmi nem jött össze. Bő tíz perccel a vége előtt a harmadik bekapott góllal elúszott a remény a pontszerzésre, ezután már csak Máté Robi védéseinek köszönhetjük, hogy „csak” öt góllal nyertek a "Lengyeliek". 

  Az ellenfelünk rutinja és a mi gyenge helyzetkihasználásunk nagyban befolyásolta a végeredményt, pedig támadásban talán ma voltunk a legaktívabbak, ma dolgoztuk ki a legtöbb helyzetet, mégsem tudtunk pontot szerezni.

  Az valamelyest örömteli, hogy az elmúlt két fordulóban legalább volt esélyünk a győzelemre, még ha az utóbbi ötös nem ezt mutatja, de aki látta a mérkőzést, az tudja miről beszélek. Jelenleg a játéktudásunk, a rutinunk és a hozzáállásunk még nincs a magasabb osztály szintjén, de bízom benne, hogy tavasszal, sikerül felnőni a feladathoz, ezáltal több sikerélményünk lesz.

  Most jól fog jönni a téli pihenő, fel kell töltődni a tavaszi szezonra, hogy lehetőségünk legyen feljebb kapaszkodni és bent tudjunk maradni. A télen próbálunk erősíteni, mert vannak hiányposztjaink és reméljük, hogy kevesebb hiányzás fogja nehezíteni a dolgunkat.

  Köszönetem szeretném kifejezni a csapat nevében Szabó Ödi és családjának, akik az utolsó fordulóban egy babgulyással láttak minket vendégül. Köszönjük Vízer Zoltánnak, Papp Lászlónak és a csapat néhány játékosának, akik a labdafogó hálótartó elkészítésében részt vettek.

  Köszönjük a szurkolóinknak az egész éves bíztatást, sajnos a tavalyi sikeres év után ősszel a magasabb osztályban már kevés örömet tudtunk nekik szerezni, de tavasszal azon leszünk, hogy ez változzon.

  Minden Kedves Szurkolónknak és családjuknak nagy boldog és örömteli Karácsonyt és sikeresebb újesztendőt kívánok a csapat és a vezetőség nevében.

  Táborfalva: Máté – Deák, Szeibert, Lambisi (Veszelszki) – Bagyinszki, Bán, Sztancsik (Karlik), Kovács, Volentér (Kisjuhász) - Mitág (Zvat), Petrik (Szénási)

  Hajrá Falva!

   

  Share this