• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 14. forduló Tököl II. - Táborfalva 2-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Hétvégén Tökölre utaztunk, ahol a tabella szerint egy erős csapattal találkoztunk.

  Most nem voltunk megilletődve, jól kezdtünk, kiegyenlített játék folyt. Már a nyolcadik percben megszereztük a vezetést, Volentér Dávid centerezésénél a támadónk elől egy védő a saját kapujába sodorta a labdát. A gól után kicsit visszavettünk, magunkra húzva ezzel a Tökölt. Kevés igazi gólhelyzet alakult ki a kapuk előtt, inkább szögletek, felívelések jellemezték az első félidőt.

  A második játékrészben is jól kontrolláltuk a mérkőzést, tartottuk a labdát, igyekeztük megszerezni a második gólunkat. A végéhez közeledve több ordító helyzetünk is akadt, álltunk a kapussal szemben is, mégis kimaradt a ziccer. Ezután - ahogy az lenni szokott - az ellenfél büntetett, egy visszarúgott labdát nem tudtunk eltakarítani, a csatáruk köszönte szépen és kiegyenlített. Ezután még volt lehetőségünk, de azokat sem tudtuk gólra váltani, majd öt perccel a vége előtt a Tököl megszerezte a győztes góljukat.

  Én nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, de ma kivételt teszek. Sajnos annyira egyoldalúan vezette a mérkőzést a hazai csapat javára, hogy az már felháborító. A győztes gól előtt szabálytalanság történt az orra előtt, de nagyvonalúan tovább-ot intett, amit előtte nekünk állandóan lefújt. Ezzel nagyban befolyásolta a végeredményt, szégyellje magát.

  Sajnos ezen a mérkőzésen a fenti ok ellenére is saját kezünkben volt a sorsunk, a nagy ziccerekből egyet illett volna kihasználni, illetve a limonádé gólokból elég, már kezdek besokallni. Tíz perc választott el minket, az újabb győzelemtől, most kellett volna átlépni az árnyékunkat, de nem sikerült. Tipikus újonc csapat vereség volt ez, rutinból az ilyet meg lehet oldani.

  A csapattól kaptam egy szép ajándékcsomagot a szülinapomra, köszönöm nekik! (a három pontnak jobban örültem volna...)

  Táborfalva: Máté – Szabó (Lambisi), Deák, Szeibert – Szénási (Kisjuhász), Bán, Sztancsik (Keserű), Bagyinszki, Volentér - Mitág, Petrik 

  gól: öngól

  Hajrá Falva!

   

  Share this