• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 13. forduló Táborfalva - Alsónémedi 1-6

  Tisztelt Szurkolók!

  A múlt heti esős vasárnapon Alsónémedi csapatát fogadtuk, szerettünk volna meglepetést okozni.

  Az első félidőben teljesen alárendelt szerepben futballoztunk, másodpercekre volt csak nálunk a labda, bátortalanok és pontatlanok voltunk. Az egyéni hibák ma is több gólt eredményeztek, ismét elkerülhető szituációkból szerzett az ellenfelünk gólokat. Már az első félidőben háromgólos hátrányba kerültünk.

  A fordulás valamelyest kijöttünk a szorításból, többet próbálkoztunk, a labdabirtoklásunk is javult. A bátrabb játéknak két kapufa és lövés lett az eredménye. Sajnos közben, ami nekünk kimaradt, azt a "Némedi" berúgta, így már öt góllal elmentek. A végére csak sikerült szépíteni Mitág Zsolt révén, de egy újabb vendéggól rontott a különbségen.

  Ezen a napon nem sok babér termett számunkra, bátortalanul és körülményesen játszottunk, ebben az osztályban ennél több kell. Hiányzik belőlünk a tűz, a csibészség és időnként a keménység. Minket nem kímélnek sehol, mi viszont nagyon udvariasak vagyunk mindenkivel.

  Táborfalva: Máté – Szabó, Deák, Szeibert, Lambisi (Keserű) – Szénási (Petrik), Bán, Sztancsik (Kisjuhász), Karlik (Mitág) - Volentér (Kovács), Bagyinszki 

  gól: Mitág

  Hajrá Falva!

  Share this