• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 12. forduló Gyál - Táborfalva 4-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Gyálra utazott csapatunk, akik a közvetlen riválisaink, egy győzelemmel leszakíthattuk volna magunkról őket. 

  Az első percek gyakorlatilag rányomták a bélyeget a találkozóra, mert újfent gyorsan gólt kaptunk. A koncentráció nagyon gyenge, kevés bennünk a tűz, ami miatt már az első félidőben már három góllal vezetett az ellenfél. Sajnos a gólok most is esetlegesek voltak, elég egy rövidzárlat és már gólt kapunk.

  A szünetben fejmosás, majd három csere kicsit felrázta a csapatot, voltak ígéretes helyzeteink, de csak a 63. percben sikerült szépíteni Petrik Józsi révén. Ekkor úgy nézett ki, hogy lehet esélyünk felzárkózni, benne volt ebben a félidőben, de egy újabb bagatell hiba és gól miatt eldőlt a három pont sorsa.

  Reméltem, hogy a tét hatására fel tudjuk venni a kesztyűt a hazaiakkal, de sajnos nem mindenki tud felpörögni egy ilyen téttel bíró meccsre, mások nem úgy készülnek, ahogy kellene. Ezzel besűrűsödött a tabella vége, bravúr kell a hátralévő mérkőzéseken.

  Táborfalva: Máté – Szabó, Szeibert, Keserű – Bagyinszki (Kisjuhász), Veszelszki (Revák), Bán, Sztancsik (Mitág), Karlik - Volentér (Petrik), Kovács (Zvat)

  Hajrá Falva!

   

  Share this