• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 9. forduló Táborfalva - Dömsöd 0-6

  Tisztelt Szurkolók!

  A Búcsú napján Dömsöd csapatát fogadtuk hazai pályán, nagyon kellett volna már egy győzelem az önbizalmunknak. A mérkőzés kezdőrúgását Keserű Máté, az utánpótlás csapatunk tagja végezhette el.

  Alig kezdődött el a mérkőzés, máris hátrányba kerültük egy elkerülhető góllal. Ezt nehezen dolgoztuk fel, de szép lassan kezdtünk kibontakozni. Sajnos rendkívül pontatlanok voltunk, az előre játékban mindig akadt egy rossz átadás, ami miatt nem alakult ki komolyabb gólhelyzetünk. Húsz perc elteltével összehoztunk egy buta tizenegyest, amellyel kettőre nőtt a hátrányunk. Tovább próbálkoztunk, de a pontatlanságunk nem javult semmit.

  A második félidőben friss erőket vetettem be, hátha meg tudjuk fordítani az eredményt. Az 55. percig élt a remény, de utána tíz percenkét kaptunk egy gólt, amellyel teljesen padlóra kerültünk. Az utolsó gólt kivéve valamennyi pontrúgás után született, kis odafigyeléssel elkerülhetők lettek volna. A figyelmetlenség, görcsösség, pontatlanság miatt mélypontra került a csapatunk. Sajnálom azokat a szurkolókat, akik hétről-hétre kilátogatnak a pályára, mert nem ezt érdemelné, én szégyellem magam a csapat nevében 

  A mérkőzés után minden játékosnak azt tanácsoltam, ha hazamegy, álljon a tükör elé és a mai teljesítményével önmagával számoljon el. Ha tökös fiúknak érzik magukat, akkor a következő hetekre összekapják magukat és tudásuk legjavát próbálják kihozni magukból. 

  Táborfalva: Máté – Szabó, Deák, Dézsi, Szeibert – Botlik (Cserhalmi), Revák (Karlik), Bán, Lambisi (Szénási) - Volentér (Mitág), Bagyinszki (Petrik)

   

  Share this