• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 8. forduló Újhartyán - Táborfalva 5-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Ismét idegenbe utaztunk, ezúttal Újhartyánba, ahol szerettünk volna pontot, vagy pontokat szerezni. Sajnos még mindig rengeteg a sérült és a hiányzó, ami csökkentette az esélyeinket.

  Az első félidő hazai nyomással indult, nehezen jöttünk ki a szorításból. Egy szögletet követően nem figyeltünk eléggé és egy felpattanó lövéssel megszerezték a vezetést. Továbbra is szenvedtünk, sok hibával és kevés ötlettel játszottunk, de egy nagy helyzetünk így is lett, ami sajnos kimaradt. Ahogy lenni szokott, jött a válasz, újfent szöglet után a lecsorgó labdára késve reagáltunk, a lövés megpattant egy játékoson, amiből gól lett. A játék képe nem igazán változott, kevés veszélyes támadásunk volt, az ellenfél meddő fölényben játszott.

  A második félidőben sem tudtunk kellően kibontakozni, pontos passzok hiányában nem igazán lehet építkezni. Sajnos még három gólt kaptunk, ezek szintén egy kis odafigyeléssel elkerülhetőek lettek volna. A harmadiknál beleértünk egy mellé szálló lövésbe - öngól, a negyediknél összehoztunk egy felesleges büntetőt. 

  Sajnos a sorozatos figyelmetlenségek miatt rengeteg gólt kapunk. Amennyiben ezeken tudunk javítani, akkor lehet esélyünk a jó szereplésre, de egyenlőre ez még nagyon kevés.

  Most két fontos mérkőzés vár ránk, ezeken már többen visszatérnek a csapatba, remélem ez lökést ad nekünk, mert most már pontokat kell szereznünk.

  Táborfalva: Máté – Szabó (Dézsi), Szeibert, Keserű – Botlik (Móricz), Revák (Kovács), Bán, Terebes, Szénási (Cserhalmi) - Volentér, Petrik (Mitág)

   

   

  Share this