• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 7. forduló Örkény - Táborfalva 8-3

  Tisztelt Szurkolók!

  Ezúttal Örkényben vendégszerepeltünk, több évtizede nem találkozott bajnoki mérkőzésen a két csapat. Sajnos nem túl jó előjelekkel érkeztünk a mérkőzésre, fél tucatnál több hiányzónk volt sérülés, szolgálat, betegség miatt. 

  A mérkőzés elejét bealudtuk, már a harmadik percben gólt kaptunk. Percek kellettek mire felébredtünk, majd negyedóra végén büntetőhöz jutottunk, amit sajnos kihagytunk, pedig jót tett volna az önbizalmunknak. Ezután hat perc alatt három gólt kaptunk még, miközben egyszer mi is betaláltunk Szénási Pál révén. Az Örkény uralta a játékot, de egyszer-egyszer kijöttünk a szorításból, amiből Szénási Pál újabb gólját érte el, így kettőgólos hátránnyal vonultunk a szünetre. 

  Reméltem, hogy talán sikerül a másodikban faragni a hátrányból, de alig kezdődött el a második félidő, máris újabb gólt kaptunk. Sajnos ma minden csapatrészünk alárendelt szerepet játszott, kevés volt a tűz bennünk, többen mélyen tudásuk alatt teljesítettek. Ennek még három örkényi gól lett a következménye, amit mi csak Revák Sándor révén tudtunk kozmetikázni. Teljesen megérdemelt vereséget szenvedtünk, ennél többre lesz szükségünk a következő hetekben, ha gyarapítani szeretnénk a pontjaink számát.

  Táborfalva: Máté – Doricsák (Cserhalmi), Szeibert, Keserű – Botlik, Fábián (Revák) Bán, Terebes, Szénási (Zvat) - Mitág (Volentér), Petrik (Molnár)

  gólok: Szénási (2), Revák

  Hajrá Falva! 

  Share this