• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 6. forduló Táborfalva - Felsőpakony 2-5

  Tisztelt Szurkolók!

  Újabb nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ahol Felsőpakony együttese volt az ellenfelünk, akik eddig jól szerepeltek.

  Az első félidőben rendezetten, jól futballoztunk, a támadásaikat megszűrtük, elöl motiváltak voltunk. A félidő harmadában ez a motiváltság góllá érett Petrik József révén. A játék képe nem változott ezután sem, tovább próbálkoztunk, aminek a 34. percben újabb gól lett az eredménye, ezúttal Szénási Pál volt a gólszerző. Minden csapatrészünk jól muzsikált, kettőgólos előnnyel vonultunk a szünetre.

  A félidőben kényszerűségből kettőt kellett cserélnem, ez némiképp változtatott a helyzetünkön. Alig telt el pár perc, egy szabadrúgásból az ellenfél szépített, jó lett volna tovább húzni kapott gól nélkül. Ezután még volt lehetőségünk, de gól nem lett belőle. A félidő felénél kiegyenlített az ellenfél, ami fordulópont volt a mérkőzésen. Egyre több lett a hiba, a kapujuk előtt a szerencse is elpártolt tőlünk, a vendégeknek meg minden összejött. Sajnos a végére összeomlottunk, pedig lett volna sanszunk a bravúrra.

  Az első félidőben kimondottan szép és eredményes futballal rukkoltunk elő, ezt kell kilencven percre feltornázni, akkor ez majd eredményességben is megmutatkozik. Ettől függetlenül gratulálok a fiúknak, mert megmutatták, hogy tudnak jól futballozni. Vasárnap több évtized után újra megyünk Örkénybe bajnoki mérkőzésre, pikáns meccsre van kilátás.

  Táborfalva: Máté – Deák (Keserű), Szeibert, Lambisi – Botlik, Szénási (Karlik), Fábián (Terebes), Bán, Veszelszki - Mitág (Zvat), Petrik

  gólok: Petrik, Szénási

  Hajrá Falva!

   

  Share this