• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Pest Megyei Kupa 2. forduló Táborfalva - Aranyszarvas 2-2 (büntetőkkel: 3-2)

  Tisztelt Szurkolók!

  A Pest Megyei Kupa első fordulójában erőnyerőként mérkőzés nélkül továbbjutottunk, a másodikban az Aranyszarvas (Tápiószentmárton) csapata vendégszerepelt nálunk. A hétvégi fiaskó után mindenképpen javulnunk kellett, mert nehéz hetek elé nézünk a bajnokságban.

  A sok hiányzó miatt újfent sok változás volt a csapatban. Sajnos egy eladott labda után gyorsan gólt kaptunk, ettől eltekintve hátul jól álltuk a sarat, többször kerültünk ígéretes helyzetbe, de a pontosság hiányzott a befejezéseknél. A középpálya sokat dolgozott, a védelem jól zárt, a kapuban magabiztosak voltunk, elöl agresszív, harcos futballt mutattunk be. 

  A szünet után tovább dolgoztunk a gólért, ami meg is született Mitág Zsolt révén (első gólját szerezte a csapatunkban), majd pár perccel később még egyel megtoldotta azt. Nem sokáig örülhettünk, mert az ellenfél kiegyenlített, de végig lebegett a harmadik gólunk a levegőben. Ez végül nem jött össze, így maradtak a büntetők. Az ötből hármat hárított Máté Robi, így belefért, hogy kétszer mi is rontsunk, továbbjutottunk. 

  Gratulálok minden játékosnak, a hétvége után sikerült feljavulni, jó lenne, ha állandósítani tudnánk a formánkat, mert egyenlőre elég hullámzó a teljesítményünk. 

  Vasárnap újabb kemény dió következik, Felsőpakony lesz a vendégünk, ismét fel kell fújni a "pofánkat", ha jól akarunk szerepelni.

  Hajrá Falva!

   

  Share this