• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 3. forduló Taksony II. - Táborfalva 2-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Újabb idegenbeli mérkőzésünk volt szombaton, ezúttal Taksonyra látogattunk, ahol szerettünk volna pontot vagy pontokat szerezni. Sajnos még mindig rengeteg volt a hiányzónk, kettő cserével vágtunk neki a mérkőzésnek.

  Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott, jól védekeztünk, időnként kontrákból több veszélyes helyzetet is teremtettünk a kapujuk előtt. A felforgatott csapatunk jól állta a sarat, de pár perccel a vége előtt egy rövid felszabadítás után gólt kaptunk. Szerencsére nem keseredtünk el, mert a szünet előtt egalizáltuk az eredményt. Kisjuhász Roland egy kiugratás végén áthámozta a labdát a kapuson, amelyet Kovács Máté a kapuba rúgott, így nyugodtabban vonulhattunk a félidőre.

  A második negyvenöt perc már izgalmasabb volt, mert az ellenfél is többet támadott, nekünk is megvoltak a helyzeteink. A védelmünk hatékonynak bizonyult, noha okoztunk magunknak nehezebb pillanatokat, Máté Róbert a kapuban több bravúros védéssel őrizte a hálónkat. Elöl a csereként beálló „Volen-Tér” Dávid egy összjáték után elgurította a kapus mellett a labdát, amivel megszereztük a vezetést. Még bő húsz perc volt hátra, érezhető volt, hogy parázs lesz a vége. A gólunk után még volt egy nagy ziccerünk, ami sajnos kimaradt, ami talán eldönthette volna a három pont sorsát. Nagyon beszorultunk a kapunk elé, gyakorlatilag csak a védekezéssel voltunk elfoglalva, de nem bírtuk kihúzni a végéig, betaláltak, így döntetlennel zártunk.

  Összességében elégedettek lehetünk az első megszerzett ponttal, ugyan kis szerencsével akár nyerhettünk is volna, de a végén a Taksony nem érdemtelenül szerezte meg a második gólját. Most vasárnap egy újabb bajnokesélyes csapat - a Dunavarsány- jön hozzánk, tele magasabb osztályban is megfordult játékossal, nekünk ellenük nincs vesztenivalónk.

  Táborfalva: Máté – Keserű, Szeibert, Lambisi – Karlik, Fábián (Veszelszki), Bán, Revák, Szénási (Volentér) - Kisjuhász, Kovács

  gólok: Kovács, Volentér

  Hajrá Falva!

    

  Share this