• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 2. forduló Táborfalva - Törökbálint 1-6

  Tisztelt Szurkolók!

  Első hazai bajnokinkon Törökbálint csapatát fogadtuk, nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen egy bajnokaspiránsról beszélünk. Sajnos a sérültek és a hiányzók miatt többen kényszerposzton játszanak.

  A vendégcsapat már az elejétől fogva támadólag lépett fel, mi igyekeztünk zárttá tenni a védekezésünket, ami szerdán jobban ment. Sokszor mögénk kerültek -  pedig ennek is meg volt az ellenszere-, aminek sajnos egy bekapott gól lett az eredménye. A nehezen megszerzett labdákat sokszor könnyelműen eladtuk, vagy lassabban reagáltunk le szituációkat. Az ajándék labdákkal az ellenfél veszélyes támadásokat vezethetett, így még két gól kaptunk az első félidőben, pedig Máté Robinak így is több nagy védése is volt.  

  A második játékrészben sem változott sokat a játék képe, valamivel hatékonyabb lett a védekezésünk, de a jobb erőkből és minőségből álló vendégcsapat ellen csak a szépítésre volt erőnk Bán Norbi révén. Az igyekezetünk megvolt, de a mi csapatunk nem bír ennyi hiányzót pótolni. Nekünk a rivális csapatok ellen kell pontokban gondolkodnunk, a jobbak ellen nem kell szégyenkeznünk. 

  Táborfalva: Máté – Doricsák (Petrik), Szeibert, Lambisi – Fábián, Veszelszki, Bán, Terebes (Szénási), Kisjuhász – Bagyinszki, Volentér

  gól: Bán

  Share this