• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Magyar Kupa: Táborfalva - Gyömrő 2-3

  Tisztelt Szurkolók!

  A Magyar Kupa második fordulójában Gyömrő csapatát láttuk vendégül, a hétvégi kisiklásunk után kicsit féltem ettől a találkozótól. Nagyobb elszántságot, taktikai fegyelmet és akarást kértem a fiúktól, hiszen mi nem csak úgy tudunk futballozni, ahogy szombaton.

  A jó erőkből álló vendégcsapat kezdte a játék irányítását, de jól álltuk a sarat. A szűk pályánkon nehezen tudták feltörni a védelmünket, jól tette a dolgát mindenki. Elöl végre voltak lehetőségeink, noha így is maradt ki két nagy ziccer. Sajnos a szünet előtt megszerezte a vezetést a Gyömrő, így hátránnyal vonultunk le a félidőre.

  A második játékrészben többet támadtunk, kezdett kiegyenlítődni a játék, de ennek sajnos az lett a következménye, hogy jobban kinyíltunk. Ebből két kontrát végigvitt az ellenfél, amelyet nem tudtunk megakadályozni és háromgólosra növelték az előnyüket. Szerencsére nem törtünk meg és Petrik József révén szépítettünk. Ettől visszajött a remény, majd Kovács Máté fejesével már csak egy gólra voltunk ahhoz, hogy büntetők döntsenek, de sajnos a csoda elmaradt, a Gyömrő jutott tovább.

  Ezen a mérkőzésen a fiúk visszaszerezték az önbecsülésüket, nagyot fejlődött a játékunk a hétvége óta. Feljavultunk mind egyénileg, mind csapatszinten, aminek tetszetős játék és akaratos küzdelem lett az eredménye. Erre a teljesítményre már lehet építkezni, egy kis szerencsével a döntetlen is meg lehetett volna. Nehéz heteknek nézünk elébe, hiszen több jó csapat is jön hozzánk hamarosan, de ilyen hozzáállással – az eredménytől függetlenül- emelt fővel hagyhatjuk el a pályát.

  Vasárnap az egyik bajnokesélyes Törökbálintot fogadjuk, nagyon nehéz dolgunk lesz, de felvesszük a kesztyűt.

  Táborfalva: Máté – Szeibert, Deák, Lambisi – Szénási (Karlik), Fábián, Veszelszki, Bán, Kisjuhász (Petrik) – Bagyinszki, Volentér (Kovács)

  gólok: Petrik, Kovács

  Share this