• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 1. forduló Ráckeve - Táborfalva 7-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Megkezdődött számunkra a megyei II. osztály, idegenben játszottuk az első mérkőzésünket, amelyre több hátráltató tényező mellett utaztunk el. 

  Meglepetést szerettünk volna okozni, hiszen egy jó rajt lökést adhat egy csapatnak, ez ma nagyon nem sikerült. Pedig jól indult a mérkőzés, hiszen rögtön az elején óriási ziccerbe kerültünk, de kimaradt. Ezzel gyakorlatilag el is lőttük a puskaporunkat, mert két perc alatt az ellenfél kétgólos előnyt szerzett. Sajnos mi gondolkodásban és cselekvésben is lassabbak voltunk, nem a másodosztály tempójában futballoztunk. Ennek még két bekapott gól lett az eredménye az első félidőben, ráadásul egy kiállítás miatt szűk hatvan percet emberhátrányban játszottunk.

  A szünetben próbáltam felrázni a fiúkat, hátha kozmetikázni tudjuk az eredményt. Sovány vigasz, de megúsztuk még hárommal, ami ebben a helyzetben apró pozitívum.

  Sajnos ezen a napon a kulcsemberek betliztek, a hiányzókat nem tudtuk megfelelően pótolni, többen teljesen észrevétlenül futballoztak. A védelem gólképes volt, a középpálya átjáró házra emlékeztetett, a kapura teljesen veszélytelenek voltunk. Ebben az osztályban ennél sokkal többre lesz szükségünk, ha pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni. Az biztos, hogy többre vagyunk képesek, hiszen akkor nem lennénk itt, de ezért nagyobb áldozatokat is kell hozni, a duma most már nem elég.

  Szerdán 17 órakor kupameccset játszunk Gyömrő csapatával itthon, majd vasárnap Törökbálint jön hozzánk, aki az egyik bajnokesélyese ennek az osztálynak, nehéz hétnek nézünk elébe.

  Táborfalva: Máté – Szeibert, Deák, Doricsák – Szénási (Fábián), Karlik, Bán, Bagyinszki, Lambisi (Revák) – Volentér, Kisjuhász (Parászka)

  Share this