• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 29. forduló Táborfalva - Pánd 3-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Vasárnapi napsütésben lejátszottuk utolsó hazai mérkőzésünket Pánd csapata ellen. Tétje már nem volt, de mindenképpen szépen szerettünk volna búcsúzni a szurkolóinktól.

  Ezen a mérkőzésen, több poszton változtattam a kezdőcsapaton, több lehetőséget adtam azoknak, akik eddig kevesebb játékpercet kaptak. Az ilyen tét nélküli meccsekre nehéz motivációt találni a játékosoknak a bezsebelt bajnoki cím után. Ettől függetlenül több gólhelyzetünk is volt az első félidőben, a kapusuk ziccereket hárított, máskor meg a szerencse állt a másik oldalra. Fél óra kellett, hogy Volentér Dávid megszerezze a vezetést, de néhány perc múlva egy büntetőből egyenlített a vendégcsapat. Nagyon pontatlanok és körülményesek voltunk, a szünetig már nem változott az eredmény.

  A második félidő hasonló forgatókönyv szerint alakult, valamelyest feljavult a játékunk, de messze elmaradt a rangadókon nyújtottaktól. Előbb Szénási Pali, majd Bán Norbi talált a kapuba, közte sikerült összehoznunk a pándiak második gólját, ezzel kialakult a végeredmény.

  Nem tehetek szemrehányást a fiúknak, megnyerték a bajnokságot, kihozták magukból a legjobbat. Ma már nem sikerült felpörögni, nem kényeztettük el a nagy számban kilátogató nézőket, de ettől még szép lesz a bajnoki arany. Lehet, a végére kicsit el is fáradtunk, úgy érzem, jó lesz egy kis pihenő mindenkinek, hogy utána újult erővel lehessen felkészülni a másodosztályra.

  Köszönettel tartozunk a Hugi Pizzériának, akik megvendégelték csapatunkat tucatnál is több pizzára, Revákné Kati néninek a pogácsát, illetve a törzsszurkolóknak, akik a hozzá való sört szolgáltatták. Köszönjük szurkolóinknak az egész éves biztatást, akik végig kitartottak a csapatunk mellett, igazán izgalmas, fordulatos és sikeres szezont láthattak.

  Utolsó fordulóban szombaton Monorierdőre látogatunk, győzelemmel szeretnénk búcsúzni.

  Az éremosztó gálamérkőzés június 18-án, szombaton 13.30-kor lesz, minden kedves szurkolót szeretettel várunk, a ceremónia után együtt megnézhetjük a magyar válogatott mérkőzését.

  Táborfalva - Pánd 3-2

  Táborfalva: Máté - Tóth (Németh), Szeibert, Keserű (Doricsák) - Szénási (Kovács), Lambizi (Terebes), Bán, Revák (Veszelszki), Lambisi (Halupka) - Volentér, Tarnóczki

  gólok: Volentér, Szénási, Bán 

  Share this