• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 28. forduló Dánszentmiklós - Táborfalva 1-2

  Tisztelt Szurkolók!

  A bajnoki cím megszerzéséhez győznünk kellett "Dánoson", ezzel a tudattal léptünk pályára, ennél nagyobb motivációt nem lehet adni senkinek.

  Jól kezdtük a mérkőzést, lendületesen építgettük a támadásainkat, de a kapu előtt már nem voltunk elég pontosak. A kezdeti lendületünket egy bekapott gól törte meg, sajnos hátul túl sok levegőt engedtünk a gyors csatárjaiknak, ami megbosszulta magát. Az ellenfél kapuja előtt a szerencse is elpártolt tőlünk, a sajátunknál azért egyszer velünk volt, így egygólos hátránnyal vonultunk a szünetre.

  A második félidőben folyamatosan a gólszerzésen ügyködtünk, de sehogy nem akart megszületni az egyenlítésünk. A kapunk előtt kevesebb veszély adódott, kezdtünk fölénybe játszani, de a pontosság továbbra sem javult sokat, bár a kapufát többször is eltaláltuk. A cserék további lendületet hoztak a pályára, mozgósítottunk mindent a gólért. Bő tíz perccel a vége előtt megtört a jég, Bán Norbi kiharcolt egy büntetőt, amit Tarnóczki Tibi értékesített, ettől még nagyobb fokozatba kapcsoltunk. Már úgy tűnt nem lesz döntés, amikor Volentér-Karlik-Tarnóczki összjáték után utóbbi egy húzás után kilőtte a jobb alsó sarkot, ezzel a bajnoki cím sorsa eldőlt. Megszenvedtünk ezért a győzelemért, igazi csapatmunka volt, bár a játékunk ma nem volt fényes, azért a végén joggal kiálthattuk: BAJNOKCSAPAT! Már csak egy feladatunk van hátra, Tarnóczki Tibit a gólkirályi címhez segíteni!

  Gratulálok a fiúknak, egy év kemény munkája van ebben a sikerben, most készülünk az utolsó hazai mérkőzésünkre, ahol igazi fieszta hangulatot próbálunk teremteni a kilátogató nézőnek. 

  Az év értékelését a bajnokság vége után írom meg. Szeretnénk egy éremosztó gálamérkőzéssel elbúcsúzni a szezontól, ennek pontos dátumáról időben mindenki értesülni fog.

  Dánszentmiklós - Táborfalva 1-2

  Táborfalva: Máté - Szabó (Karlik) (Keserű), Deák, Szeibert (Volentér) - Szénási (Lambisi), Németh, Bán, Terebes (Revák), Halupka (Kovács) - Bagyinszki, Tarnóczki

  gólok: Tarnóczki (2) 

   

  Share this