• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 26. forduló Táborfalva - Vasad 3-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Vasárnap a vasadi csapat vendégszerepelt nálunk, ősszel simán győztünk idegenben, most nehezebb mérkőzésre volt kilátás.

  Az első percekben többször eljutottunk a kapujuk előterébe, de vagy a pontatlanság, vagy a balszerencse miatt nem tudtunk előnyt szerezni. Időnként az ellenfelünk veszélyes kontrákkal operált, ezeket szerencsére megúsztuk kapott gól nélkül. Túl voltunk a fél órán, amikor Bán Norbi kiugratta Tarnóczki "Rikárdó" Tibit, aki lefutotta a védőjét és kilőtte a hosszú sarkot. A gól növelte az önbizalmunkat, de hátul nem voltunk mindig elég határozottak.

  A második félidő hasonlóképpen alakult, igyekeztünk megszerezni a második gólunkat. A félidő felénél egy szép Bán-Tarnóczki "tiki-taka" után utóbbi talált a kapuba, nagyszerű játék volt. A friss emberek jól szálltak be a mérkőzésbe, Lambisi Cristian betört a tizenhatoson belülre és önzetlenül tálalt Bán Norbi elé, aki megszerezte a harmadik gólunkat. Nagyon tetszik az, amikor egymást kiszolgálják a fiúk, önzetlenül cselekednek a kapu előtt, a gólpassz ugyanolyan értékes, mint a góllövés!

  Ma nem volt mindig olajozott a gépezet, de így is sok lehetőségünk volt, és helyenként tetszetős futballal szolgáltuk ki a kilátogató szurkolóinkat. A rivális Nagykőrös II. kikapott Kakucson, így visszaestek a harmadik helyre, ezzel a közvetlen üldöző Ceglédbercel 6-, Nagykőrös II. csapata 7 pontra van mögöttünk. Négy forduló van hátra, ezeken kell bebiztosítanunk az első helyet, a sorsunk továbbra is a kezünkben van.

  Tápióbicske - Táborfalva 0-6

  Táborfalva: Máté - Szabó, Deák, Szeibert (Keserű) - Szénási (Terebes), Karlik (Lambizi), Németh, Bán, Halupka (Lambisi) - Kovács, Tarnóczki

  gólok: Tarnóczki (2), Bán 

  tabella

  góllövő lista

  Share this