• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 25. forduló Tápióbicske - Táborfalva 0-6

  Tisztelt Szurkolók!

  Vasárnap idegenbe utaztunk, Tápióbicskén kellett begyűjtenünk a három pontot, ahol néhány csapatot megtréfáltak már a hazaiak az idén.

  Az első percekben ígéretes támadásink voltak, de ezekből végül nem alakult ki közvetlen gólveszély. Ezt követő bő negyed órában sorozatosan rossz döntéseket hoztunk a támadások befejezésekor, aminek erőlködés lett a vége. Félóra elteltével aztán Tarnóczki Tibi megtörte a gólcsendet, amit öt perc múlva egyel megtoldott, így kétgólos előnnyel vonultunk a szünetre.

  Alig kezdődött el a második félidő, egy szöglet után Németh "Katica" Attila fejelt egy gólt, amely a 100. gólunk volt ebben a szezonban, ekkor eldőlni látszott a mérkőzés. Továbbra is támadásban maradtunk, volt több lehetőségünk is, amelyekből Bán Norbi, Kovács Máté és Szénási Paja is berúgott egyet-egyet, így kialakítva a végeredményt.

  Gratulálok a fiúknak, haladunk tovább a kitűzött célunk felé, nem szabad lazítanunk, mert az könnyen megbosszulhassa magát. 

  Tápióbicske - Táborfalva 0-6

  Táborfalva: Máté - Németh (Tóth), Deák (Doricsák), Szabó (Keserű) - Bagyinszki, Karlik (Szénási), Revák (Lambizi), Bán, Lambisi (Halupka) - Volentér (Kovács), Tarnóczki

  gólok: Tarnóczki (2), Németh, Bán, Kovács, Szénási 

   

  Share this