• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 24. forduló Táborfalva - Tápiószőlős 9-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Ezen az esős vasárnapon Tápiószőlős csapat látogatott hozzánk, tavaly hasonló időjárásban sikerült elhoznunk a három pontot, most is ez volt a célunk.

  Ennek fényében rögtön kezdeményeztünk, próbáltuk megnehezíteni az ellenfelünk dolgát. A félidő derekán meg is lett az eredménye, vezetéshez jutottunk. Sok támadást sikerült végigvinni, időnként tetszetősen játszottunk és a félidőig még két góllal terheltük a "Szőlős" kapuját. Hátul stabilak voltunk, a kapunk nem forgott veszélyben.

  A második félidőben még nagyobb kedvvel játszottunk, sorra rugdostuk a góljainkat, kilencig meg sem álltunk, az ellenfelünknek ma csak a szépítésre futotta. Könnyed győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak, edzőként ilyen mérkőzésekről álmodik az ember.

  Hétvégén Tápióbicskén lesz feladatunk - ami kemény diónak ígérkezik-, de remélem sikerül tovább szaporítani a pontjaink számát. 

  Táborfalva - Tápiószőlős 9-1

  Táborfalva: Máté - Németh (Keserű), Deák (Tóth), Szabó (Szénási) - Bagyinszki, Karlik, Terebes (Lambizi), Bán, Lambisi (Kovács) - Volentér, Tarnóczki

  gólok: Tarnóczki (4), Volentér (3), Kovács, Karlik

  Share this