• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 23. forduló Tatárszentgyörgy - Táborfalva 0-3

  Tisztelt Szurkolók!

  Hétvégén Tatárszentgyörgyön vendégszerepeltünk, az elmúlt években megszenvedtünk ezeken a találkozókon, de a céljaink miatt csak a győzelem lehetett az elfogadható eredmény.

  Ennek fényében letámadtuk az ellenfelünket, kezdeményeztünk, aminek több gólszerzési lehetőség lett az eredménye, de kihagytuk azokat. A nagy nyomásnak egy büntető lett a vége, de ezt a "Szentgyörgyi" kapus hárította, csak nem akart összejönni a gólunk. Az ellenfél ritkán jutott el a kapunkig, jól hatástalanítottuk a támadásaikat. Egy újabb büntetőhöz jutottunk, amelyet Bán Norbi értékesített, így végre előnyhöz jutottunk. Sajnos a félidőig már nem tudtunk újra betalálni, pedig volt helyzetünk ekkor is.

  A második félidőben még nagyobb nyomás alá helyeztük a hazai kaput, de a helyzetekből továbbra sem született gól. Folyamatosan frissítettem a csapatot a cserékkel, de ezen a napon a szerencse sem állt mellettünk. A vége előtt aztán a Volentér Dávid nagy erővel kilőtte a rövid felsőt, majd pár perccel később egy kipattanóból is betalált, így kialakítva a végeredményt.

  Megérdemelten szereztük meg mindhárom pontot, az akarással, küzdéssel nem volt gond, csak a koncentráció döcögött időnként. (Az edzői munkát szerintem a nyugdíjalap támogatja, mert az ilyen meccsek miatt nem valószínű, hogy megélem.)

  Ezzel továbbra is őrizzük az első helyünket, a következő hetekben még nehezebb mérkőzések várnak ránk. 

  Tatárszentgyörgy - Táborfalva 0-3

  Táborfalva: Máté - Szeibert (Keserű), Deák, Szabó (Volentér) - Halupka (Karlik), Németh (Doricsák), Terebes (Revák), Bán, Lambisi (Szénási) - Bagyinszki, Tarnóczki (Kovács)

  gólok: Bán, Volentér (2)

   

  Share this