• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 22. forduló Táborfalva - Újszilvás 3-0

  Tisztelt Szurkolók!

  Újabb rangadó következett vasárnap, ősszel sima négygólos vereséget szenvedtünk Újszilváson, volt miért törlesztenünk.

  Az első játékrész első felében rossz szokásunkhoz híven nem találtuk a ritmust, akadozott a gépezet, sok hibával játszottunk. Jobbára a mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem igazán voltak veszélyben. A félidő közepén aztán sikerült előnybe kerülnünk, Deák Fecó indítására Tarnóczki Tibor lecsapott, majd a kapussal "kényszerítőzve" a hálóba gurított. Kicsit letisztult a játékunk, pontosabbak, hatékonyabbak lettünk, de volt még hova fejlődnünk.

  A második félidő alig kezdődött el, amikor Németh "Katica" Attila kapásból meglőtte a második gólunkat egy szöglet után. Ez a találat jót tett a csapatnak, sikerült lenyugodnunk, kézben tartottuk a mérkőzést. A lefújás előtt még egy Tarnóczki-Bán összjáték után utóbbi talált a kapuba, amivel beállította a végeredményt.

  A mérkőzés elejét leszámítva elfogadhatóan játszott a csapat, hátul gyakorlatilag néhány felívelésen, beadáson kívül nem volt gólhelyzete az ellenfélnek, jól zárt a védelem. A középpályások sokat dolgoztak, bár néhány alapvető hibát orvosolnunk kell, elöl aktívak és eredményesek voltunk, a cserék plusz energiát hoztak a pályára. Gratulálok a csapatnak, ezzel őrizzük az első helyünket, nyolc élet-halál mérkőzés következik, ezeken eldől, meg tudjuk-e tartani azt a végéig.

  Köszönettel tartozunk Doricsák Istvánnak és családjának, akik finom pörkölttel és disznótorossal vendégelték meg a csapatunkat, illetve a Lambisi testvéreknek, akik ehhez a „frissítőt” biztosították.   

  Táborfalva – Újszilvás 3-0

  Táborfalva: Máté - Szeibert (Szénási), Deák, Szabó (Keserű) - Halupka (Lambisi), Németh (Lambizi), Revák (Terebes), Bán, Karlik (Bagyinszki) – Volentér (Kovács), Tarnóczki

  gól: Tarnóczki, Németh, Bán

   

   

  Share this