• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 1. forduló Albertirsa II. - Táborfalva 0-2 (elhalasztott mérkőzés)

  Tisztelt Szurkolók!

  Szezonzáró mérkőzésünk Albertirsán volt, ahol az első fordulóból elhalasztott találkozót kellett pótolnunk. Mivel a közvetlen riválisunk szombaton begyűjtötte a három pontot, így az őszi elsőségünk megtartásához mindenképpen győznünk kellett.

  Ennek tudatában kezdtük el a mérkőzést, de a felázott talaj megnehezítette a dolgunkat, többször fontos pillanatokban csúsztunk el. Szerencsére már a hetedik percben betaláltunk Deák Ferenc révén, így nyugodtabban folytathattuk a találkozót. Támadásaink nem voltak túl hatékonyak, kicsit fáradtan mozogtak a fiúk, de az akarással nem volt baj, csak időnként a passzoknál "eltévesztettük" melyik mezben vannak a mieink. Sajnos egy ilyen hiba után büntetőhöz jutott az ellenfél, de szerencsére Máté Róbert kivédte a tizenegyest, így a félidőben előnnyel vonultunk a szünetre.

  A második félidő alig kezdődött el, máris növeltük az előnyünket Tarnóczki-Volentér-Bán összjáték után utóbbi talált a kapuba, szép akció volt. Ezután támadásba maradtunk, de a harmadik gól csak nem akart megszületni, pedig volt rá lehetőségünk. Ahogy peregtek a játékpercek, közeledett a vége, egyre jobban beszorultunk, de a kontráink veszélyesek voltak. A vége előtt még Volentér Dávid a gólvonal előtt mentett, így nem lett szoros az utolsó néhány perc.

  Ezzel a győzelemmel megszereztük az őszi első helyet, gratulálok a fiúknak, nagyon nehéz fél éven vagyunk túl. Most az ünneplés és a pihenés következik. Köszönjük annak a tucatnyi szurkolónak, akik elkísértek minket az utolsó mérkőzésünkre, bízom benne, hogy tavasszal még több nézőt tudunk kicsalogatni a pálya szélére.

  Albertirsa II. - Táborfalva 0-2

  Táborfalva: Máté - Szabó, Deák, Tóth (Keserű) - Lambisi, Németh, Bán, Doricsák, Terebes (Dézsi) - Volentér, Tarnóczki

  gólok: Deák, Bán

  Következő írásomban összegzem az elmúlt fél év eseményeit.

   

  Share this