• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 15. forduló Táborfalva - Monorierdő 14-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Utolsó hazai mérkőzésünkön Monorierdő csapata utazott hozzánk, a tabellán elfoglalt helyünk alapján joggal bízhattam a győzelmünkben. A rossz idő ellenére azért tucatnyi néző kilátogatott a meccsre, akik szívmelegítő segítségével könnyebben átvészelték az esőt.

  A kezdés után azonnal támadásba lendültünk, amelynek hatására sorra alakultak ki a helyzetek, amelyből az első félidőben már ötgólos előnybe kerültünk. 

  A második félidő még jobban alakult, tizennégy gólig meg sem álltunk. Az hozzátartozik a beszámolóhoz, hogy nagy különbség volt a két csapat között és szerencsére ezt most a játékban is tudtuk bizonyítani.

  Ezzel a győzelmünkkel felléptünk a dobogó legfelső fokára, mivel a riválisunk pontokat vesztett. Gratulálok a csapatnak, az őszi elsőségünkhöz Albertirsán győznünk kell, amely nagyon nehéz feladatnak ígérkezik. Tarnóczki Tibor ma ötöt rúgva 19 gólos lett, amellyel a góllövőlista élére került, büszkék vagyunk rá.

  Az elmúlt hazai mérkőzésen Szőrös László, a mostani után Mankovics Mihály, Papp László, Vízer Zoltán, Vörös Edvárd és Szabó Ödön vendégelte meg a csapatot egy vacsorával és itallal. Ezúton köszönjük nekik a csapat nevében, jól telt ez a vasárnap délután. 

  Táborfalva - Monorierdő 14-1

  Táborfalva: Máté - Keserű, Deák, Tóth - Lambisi (Gombár), Németh, Bán, Doricsák, Szabó - Volentér, Tarnóczki

  gólok: Tarnóczki (5), Bán (3), Doricsák (2), Volentér (2), Szabó, Deák

   

   

   

  Share this