• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 14. forduló Pánd - Táborfalva 0-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Soron következő mérkőzésünket Pándon játszottuk, ahol a két hete megismert pálya és annak "kitűnő" minősége várt minket. A sérülések és a szolgálatot teljesítők miatt csere nélkül kellett letudnunk a mérkőzést.

  Nehéz mérkőzésre számítottam, de innen csak győzelemmel távozhattunk, a tabella végén elhelyezkedő csapatok ellen nem szabad pontokat veszítenünk. Mondtam is a fiúknak, nem érdekel, hogy sikerül, de győznünk kell.

  Az első félidőben aktívak voltunk, többször eljutottunk ziccerbe, de vagy pontatlanul lőttünk, vagy a kapusuk védett bravúrral. Hátul magabiztosan végeztük a feladatunkat, kevés veszélyt jelentett Pánd a kapunkra, csak a felívelések okoztak némi gondot. Gól nélkül zártuk az első félidőt.

  A szünet után ismét adódott előttünk több lehetőség - ami kimaradt-, de kicsit visszaesett a játékunk, akadt veszélyes szituáció a saját kapunk előtt is. Sajnos a félidő közepén Halupka Gergő sérülést szenvedett, nem tudta folytatni a játékot, amivel csere híján emberhátrányba kerültünk. Ez sem szegte a támadókedvünket, ami tíz perccel a vége előtt Bán Norbi révén egy jogos tizenegyest és egy kiállítást eredményezett, ezzel a létszámok kiegyenlítődtek. Tarnóczki Tibi értékesítette a büntetőt, így előnybe kerültünk. A vége előtt újra Bán Norbi volt a szenvedő fél, ezúttal a kapus ütötte el a büntetőterületen belül, aminek újabb tizenegyes és újabb kiállítás lett a vége. Ezt sajnos Tibi elhibázta, de az eredményt megtartottuk, így ha kiszenvedve is, de begyűjtöttük a hőn áhított három pontot. Ezzel már csak a Nagykőrös és mi állunk azonos ponttal a tabella első és második helyén.

  Gratulálok a fiúknak, szép játékot ugyan nem nyújtottunk, de ezen a pályán más csapatok is megszenvedtek. Az akarásért és a végső győzelemben való hitért mindenképpen dicséret illet mindenkit.

  Halupka Gergőnek mielőbbi gyógyulást kívánok a csapat nevében, remélem, még viszontlátjuk az ősszel.

  Ezen a héten vasárnap játszuk idei utolsó bajnoki mérkőzésünket, minden kedves szurkolót szeretettel várunk.

  Pánd - Táborfalva 0-1

  Táborfalva: Máté - Keserű, Deák, Halupka - Lambisi, Németh, Bán, Gombár, Csordás - Volentér, Tarnóczki

  gól: Tarnóczki

   

  Share this